Colgate Optik White Kullanıcı Yorumları

Colgate Optik White Kullanıcı Yorumları Colgate Optik White Kullanıcı Yorumları, Colgate Optic White kaç günde etki eder?, Colgate Optik White ne işe yarar?, Colgate Optic White hangi renk?, Colgate dişleri beyazlatır mı?, Colgate Optic White beyazlatır mı?

Colgate Optic White kaç günde etki eder?

Colgate Optic White Expert White Diş Macunu diş hekimlerinin diş beyazlatmada kullandığı özel formül ile 5 günde daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar.

Colgate Optik White ne işe yarar?

Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Diş Macunu

Klinik olarak kanıtlanmış beyazlatıcı içeriği yüzey lekelerini gidermeye ve tartar oluşumunu önlemeye yardımcı olur.



Colgate Optic White hangi renk?

Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Diş Macunu içerdiği mikro-kristaller ile lekeleri güvenle giderir ve tartar oluşumunu engeller.

Colgate dişleri beyazlatır mı?

Aktif mikro temizleme kristalleri ile Colgate Sensation White, klinik olarak kanıtlanmış etkisi ile dişlerinizi nazikçe parlatır ve etkin bir şekilde beyazlatır. Yeni yüzey lekelerinin dişinize yapışmasını önleyerek dişlerinizin daha uzun süre beyaz kalmasına yardımcı olur.

Colgate Optic White beyazlatır mı?

Colgate Optic White Aktif Kömür Diş Macunu

Colgate Optik Beyazlatıcı Diş Macunu, aktif kömür içeriği ile dişleri derinlemesine temizler ve beyazlatır.


Colgate Optic White doğal mı?

ama ürünü beğenme de en büyük özelliği tüpün altında yeşil renk olmasıdır. yani doğal içerik barındırmasıdır.


Colgate Optik White nasıl kullanılır?

Dişlerinizi iyice fırçaladıktan sonra, kalemin üst kapağını çıkarın ve jeli fırça ucunda görene kadar kalemin altını bükün. Ardından, tüm diş yüzeyinin beyazlatıcı jel ile temas ettiğinden emin olarak her dişin yüzeyine ince bir beyazlatıcı jel tabakası uygulayın. Son olarak, ağzınızı durulamayın.

Colgate Optic White kaç TL?

Ürün Açıklaması Colgate Optic White Anında Beyazlık* diş macunu, ilk fırçalamadan itibaren anında daha beyaz görünen dişler sağlar. ek fırçalamada gözle görülür beyazlık* sağlar. Diş minesine zarar vermez.

Optik White ne demek?

En Çok Tercih Edilen Beyazlatıcı Diş Macunları

Signal Nature Elements Beyazlatıcı Diş Macunu, diş beyazlatmak isteyen kullanıcıları için diş minesine zarar vermeden etkiyi desteklemesi için Hindistan Cevizi Yağı ve aktif kömür tozu içeriklerine sahip iki farklı ürün seçeneği sunar.


En iyi beyazlatıcı diş macunu hangisi?

Colgate Optic White Parıldayan Beyazlık Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml 137739 | Watsons.

Colgate Optic White nerede satılır?

En çok bilinen doğal diş beyazlatma yöntemi, limon ve karbonat karışımını dişlere uygulamaktır. Karbonata limonu sıkıp karıştırdıktan sonra diş fırçasına sürerek dişlerinizi fırçalayın. Daha sonra ağzınızı çalkalayarak karışımı temizleyin. Limon yerine elma sirkesi de kullanabilirsiniz.

Colgate hangi ülkeye ait?

Karbonat, sirke ve tuz diş yüzeyinde meydana gelen renklenmelerin giderilmesinde etkili malzemelerdir. Bir bardağa 1 çay kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı karbonat ve yarım çay kaşığı tuz eklenip iyice karıştırılır. Macun kıvamına gelen karışıma diş fırçası batırılarak dişler fırçalanır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL