2024 te hangi metrolar açılacak?

2024 te hangi metrolar açılacak? 2024 te hangi metrolar açılacak?, M5 Çekmeköy Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?, M14 metro hattı ne zaman açılacak?, M12 metro hattı ne zaman açılacak?, Halkalı Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak?, Sancaktepe Samandıra metro ne zaman açılacak?

2024 te hangi metrolar açılacak?

Yeni Açılacak Metro Hatları Anadolu Yakası'nda Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda Çekmeköy ile Samandıra Merkez arasını ve Avrupa Yakası'nda Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın kalan istasyonlarını 2024'ün ilk aylarında İstanbullularla buluşturmayı amaçlıyoruz.

M5 Çekmeköy Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Yeni Açılacak Metro Hatları Anadolu Yakası'nda Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda Çekmeköy ile Samandıra Merkez arasını ve Avrupa Yakası'nda Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın kalan istasyonlarını 2024'ün ilk aylarında İstanbullularla buluşturmayı amaçlıyoruz.

M14 metro hattı ne zaman açılacak?

Hattın üçüncü etabındaki Çekmeköy ile Samandıra Merkez arasının Sancaktepe Şehir Hastanesi istasyonunu pas geçerek Mart 2024 tarihinde, Samandıra Merkez ile Sultanbeyli arasının ise 2025 yılında hizmete alınması planlanmaktadır.

M12 metro hattı ne zaman açılacak?

Fiziksel ilerleme oranı %35-40 aralığındadır. 8 Aralık 2023 tarihinde Kazım Karabekir istasyonu iptal edilip hatta 5 istasyon eklenerek Küçüksu'ya kadar uzatılmıştır. 28 Aralık 2023'te Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu projenin ilk etabının 2025 yılı sonunda bitirileceğini açıklamıştır.

Halkalı Kirazlı metro hattı ne zaman açılacak?

BAKIRKÖY-KİRAZLI METRO HATTI ŞUBAT SONUNDA HİZMETE AÇILACAK. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın şubat ayı sonunda İstanbullulara hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Sancaktepe Samandıra metro ne zaman açılacak?

Yeni metro hattının 2024 şubat ayında hizmete girmesi hedefleniyor. "Aynı zamanlarda sonrasındaki Sultanbeyli olan kısmın da test sürüşünü yapıyor olacağız." diye konuşan İBB Başkanı, yıl bitmeden de o kısmı bitireceklerini dile getirdi. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hat, 8 istasyondan oluşuyor.

Ümraniye Sultanbeyli metrosu ne zaman açılacak?

Ayrıca, Sarıgazi İstasyonu'nda M13 Yenidoğan-Türk-İş Blokları Hattı ile entegrasyon sağlanacak. Fiziksel olarak yüzde 55'i tamamlanan hattın 2023 sonunda hizmete açılması öngörülüyor.

M13 ne zaman açılacak?

*Kirazlı ve Başakşehir yönlerine gidecek yolcularımızın İkitelli Sanayi istasyonundan M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez hattına aktarma yapmaları gerekmektedir! M9 Ataköy-Olimpiyat metro hattı 1. etabı Bahariye ve Masko istasyonları 29 Mayıs 2021 tarihinde hizmete açılmıştır.

M9 metro hattı ne zaman açılacak?

Metro hattının Başakşehir/Metrokent - Kayaşehir Merkez uzatmasının 8 Nisan 2023'te hizmete girmesiyle birlikte istasyon sayısı 13'e çıkmıştır. Trenler Metro İstanbul tarafından Kirazlı - Kayaşehir Merkez arasında işletilmektedir. Kirazlı - Bakırköy İDO kısmının ise 2024'ün Şubat ayında hizmete girmesi planlanmaktadır.

M3 hattı ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, beş ilçeden geçecek (Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir), 13,4 kilometrelik hat boyunca 12 istasyona uğrayıp, tek yönde 35 bin yolcu taşıyacak Ataköy-İkitelli metro hattının Mart 2024'te İstanbulluların hizmetine gireceğini duyurdu.

Ataköy ikitelli metro hattı ne zaman bitecek?

22 Ocak 2023'te Kâğıthane – Kargo Terminali kısmı, 29 Ocak 2024'te Gayrettepe – Kâğıthane kısmı hizmete girmiştir. Mart 2024'e kadar Kargo Terminali – Kayaşehir Merkez kısmının, 2024 sonuna kadar da Kayaşehir Merkez – Halkalı kısmının hizmete girmesi planlanmaktadır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL