Ya Fettah Ya Vedud Ya Habir

Ya Fettah Ya Vedud Ya Habir Ya Fettah Ya Vedud Ya Habir, Evlenmek isteyen müminlerin çekebileceği bu etkili zikirler arasında Yüce Rabbimizin 99 adet isminden biri olan Ya Fettah, Ya Habir ve Ya Vedud isimleri günlük olarak mümkün mertebede 5 vakit farz namazlarından sonra zikredilmelidir. *Evlenemeyen kişiler Furkan suresi 74. ayeti okumalıdırlar.

Ya Fettah Ya Vedud Ya Habir


Evlenmek isteyen müminlerin çekebileceği bu etkili zikirler arasında Yüce Rabbimizin 99 adet isminden biri olan Ya Fettah, Ya Habir ve Ya Vedud isimleri günlük olarak mümkün mertebede 5 vakit farz namazlarından sonra zikredilmelidir. *Evlenemeyen kişiler Furkan suresi 74. ayeti okumalıdırlar.
 

Ya Fettah Ya Habir Ya Vedud ne için çekilir?

"Ya Fettah&Ya Vedud" (Aşk ve Sevgi-Tüm Yolları Açan) - Kisa Kolye (Ametist)
 

Ya Fettah Ya Vedud ne anlama gelir?

El-Habîr Anlamı

Ayetinde geçen bir ayette geçen bu isim en genel anlamı ile "her şeyin iç yüzünü bilmek" anlamına gelmektedir ve Allah'ın her şeyi bildiğini, herkesin içindekini görebildiğini ve ondan gizli bir şeyin olamayacağını anlatır.

 

Ya Fettah Ya Habir ne demek?

Ya Fettah Ya Rezzak 489 defa bu esma-i şerifi okursa Allah ona kalbinde yatan niyeti verir Ya Fettah Ya Rezzak Her gün güneşin doğmasına az bir zaman kala (doğmadan önce) 489 defa bu esma-i şerifi okursa Allah ona kalbinde yatan niyeti verir.

Ya Fettah Ya Rezzak ne için okunur?

El-Vedud zikrini Ya Vedud Celle Celaluhü diyerek bir yemeğe okursa o yemekten yiyen hanımı ile birlikte aralarındaki sevgi artar ve güçlenir. El-Vedud zikri pazartesi günü erken saatte sabah namazından sonra 400 defa " Ya Vedud, Ya Gafur Celle Celaluhü " şeklinde okunduğunda tövbesi kabul olunur inşallah.
 

Ya Vedud duası aşk için kaç kere okunmalı?

El-Fettah: Darlık ve sıkıntıdan kurtulmak, maddi manevi hayır için okunur. Sabah ve ikindiden sonra 489 kere okunmalıdır.
 

Ya Fettah dilek için kaç defa okunmalı?

El Vedud zikrine devam eden kişilerin kalbi nurlanır ve iç huzura kavuşur. Her gün “Ya Vedud Celle Celalühü” tesbihi yapan kişi borçluysa borçlarından, yoksulsa da bu yoksulluktan kurtulur. “Ya Vedud” esmasını tekrarlayan kişiler, çevrelerinde herkesin sevgi ve hürmetine kavuşur.
 

Ya Vedud çok okunursa ne olur?

Ya Vedud zikrinin faziletleri arasında etrafında sevilen biri olması yer alıyor. Ayrıca pazartesi günü, sabah namazının ardından 400 defa "Ya Vedud, Ya Gafur Celle Celaluhü" şeklinde okuma yapıldığında kişinin tövbesinin kabul olduğu biliniyor.

Ya Vedud zikri ne kadar çekilmeli?

Ya Vedud veya El- Vedud ismi sevilen ve seven anlamına gelir. Kur'an-ı Kerim'de bazı ayetlerde bu isim yer almaktadır. Bazı âlimlerin söylediğine göre Ya Vedud ismi insanların sevgisini, muhabbetini ve duasını kazanmak için okunur.
 

El-Vedud Mu Ya Vedud mu?

- Bu esmayı her gün çeken kişinin hafızası güçlenir ve ilim konularında başarılı olur. - Her sabah okunursa, bazı manevi sırların öğrenilmesine vesile olur. - El-Habir ismine hizmet eden melekler, bunu okuyan kişinin isteklerini yerine getirmek için sürekli çaba harcarlar ve izin isterler.
 

Ya Habir ne için çekilir?

- Bu esmayı zikreden kişilere melekler isteklerini verebilmek için izin isterler. - Bu ismi zikreden kişiler, zalimlerin zulmünden korunur.
 

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL