Mıatk Hisse Ne Zaman Bölünecek

Mıatk Hisse Ne Zaman Bölünecek Mıatk Hisse Ne Zaman Bölünecek, MIATK hissesi ne zaman bölünecek?, 2024 Hangi hisseler bedelsiz verecek?, MIATK kaç TL bölündü?, MIATK cezası ne zaman bitiyor?, MIATK kaçtan bölünür?

Mıatk Hisse Ne Zaman Bölünecek

MIATK ne zaman bölünecek? Açıklamada Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihinin 20 Kasım 2023 Pazartesi günü olacağı belirtildi.

MIATK hissesi ne zaman bölünecek?

MIATK ne zaman bölünecek? Açıklamada Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihinin 20 Kasım 2023 Pazartesi günü olacağı belirtildi.

2024 Hangi hisseler bedelsiz verecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Mia Teknoloji'nin bedelsiz sermaye artırım başvurusunu 10 Kasım 2023 tarihi itibarıyla onayladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklama yapan şirket, bölünme tarihini 20 Kasım 2023 olarak duyurdu.

MIATK kaç TL bölündü?

Mia Teknoloji, bugünkü (16 Kasım) öğlen saat 13.00 fiyatı olan 726 TL'den bölünürse düzeltilmiş pay fiyatı olan 55 TL'den işlem görmeye başlayacak. Özetle, MIATK hisse fiyatı bedelsiz sonrası yaklaşık 55 TL seviyesine inecek.

MIATK cezası ne zaman bitiyor?

Alınan karara göre Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) payları payları 03/11/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 01/12/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. Bu durumda Mia Teknoloji MIATK hisse cezası 4 Aralık 2023 tarihli seans itibariyle sona erecek.

MIATK kaçtan bölünür?

Şirketin bedelsiz bölünme tarihi 20 Kasım 2023 olarak belirlendi. MIATK hisselerinde, bedelsiz tarihinin açıklanması sonrası sert düşüşler yaşandı.

Mia tek ne zaman bölünecek?

Mia Teknoloji (#MIATK) hissedarları alınan karar gereğince yarın yüzde 1.200 oranında bedelsiz pay alma hakkı elde edecek. Şirket alınan karar gereğince iç kaynaklardan karşılanmak üzere sermayesini 38 milyon TL'den 494 milyon TL'ye çıkaracak. Hissedarlar 20 Kasım 2023 günü bedelsiz pay alma hakkı elde edecek.

Miatk hisse ne zaman bedelsiz verecek?

SPK'nın onayının ardından Mia Teknoloji Yönetim Kurulu bugün (16.11.2023) gerçekleştirdiği toplantısında da sermaye artırımının 20.11.2023 günü olmasına karar verdi. Bedelsiz paylar iki iş günü sonra 22 Kasım 2023 günü ortakların hesabına geçecek.

Mia Teknoloji bedelsiz sermaye artırımı ne zaman?

Bir şirket elde ettiği kârı dağıtmayı planlamıyorsa bedelsiz sermaye artırımına gidebilir. Bedelsiz sermaye artırımı işleminde şirketin varlıklarında bir değişiklik olmaz. Geçmiş yıl kârları ödenmiş sermayeye aktarılır ve bu nedenle şirketin hisse sayısı artar.

Bedelsiz veren hisseler artar mı?

Özetle, yatırımcı bölünmeden kar ya da zarar etmez. Kar veya zarar hissenin performansına, yani borsadaki yatırımcıların bu bölünmeye verecekleri tepkiye bağlıdır. Yapılan araştırmalar, hisse senetlerinin bölünme işleminden sonra daha iyi performans sergilediklerini ortaya koymaktadır.

Hisse bölünmesi iyi mi?

Bölünen hisse alınır mı? Bölünen hissenin alınıp alınmaması kararı tamamen yatırımcı tercihine bağlıdır. Şayet şirketin büyüme planları, yatırım planları ve finansallarına güveniliyorsa alım yönlü tercih kullanılabilir. Ancak unutulmamalıdır ki borsa her zaman riskli bir yatırımdır ve kayıp riski her zaman masadadır.

Bölünmüş hisse alınır mı?

Mia Teknoloji; bilişim ve sağlık sektörü başta olmak üzere, birçok sektörün pratik saha gereksinimlerine yönelik yazılım ürünleri geliştirmekte olup pek çok alanda kamu ve özel kuruluşlara hizmet vermektedir.

Mia Teknoloji ne iş yapar?

Bölünme sonrası hissenin fiyatı ise düzeltilmiş pay fiyatı olan 57,08 TL'den işlem görmeye başlayacak​​. Bu süreçte, yatırımcıların bedelsiz sermaye artırımı için herhangi bir başvuru yapmasına gerek olmadığı, bölünmeden elde edilen lotların otomatik olarak yatırımcıların hesaplarına yansıtılacağı belirtilmiş​​.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL