Mersin De Okullar Tatil Mi Son Dakika

Mersin De Okullar Tatil Mi Son Dakika Mersin De Okullar Tatil Mi Son Dakika, 6 Şubat yarın okullar tatil mi?, 1 Şubat'ta okullar tatil mi?, 21 Şubat Mersin okullar tatil mi?, 2 Şubat okullar açılacak mı?, 15 Şubat a kadar okullar tatil mi?

6 Şubat yarın okullar tatil mi?

6 ŞUBAT OKULAR TATİL Mİ? 6 Şubat'ın resmi tatil ilanının devamı halinde okullar da tatil olacak.

1 Şubat'ta okullar tatil mi?

Yayımlanan takvime göre 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyıl tatili süresinde bir değişiklik yok. Yeni eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili, 2 Şubat Cuma günü tamamlanacak.

21 Şubat Mersin okullar tatil mi?

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 21 Şubat Salı kent genelinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personel ile 10 yaş ve daha küçük yaştaki çocuğa sahip kadın çalışanlar da idari izinli sayılacak.


2 Şubat okullar açılacak mı?

İKİNCİ DÖNEM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Yeni eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili, 22 Ocak Pazartesi günü başlayacak, 2 Şubat Cuma günü tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek.

15 Şubat a kadar okullar tatil mi?

Bakanlığın açıklamasına göre 22 Ocak'a kadar online eğitim devam edecek. Ardından 15 Şubat'a kadar yarıyıl tatili olacak. Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır.

6 Şubat hangi iller tatil?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde birçok ilde okullarda yarın eğitime ara verildi. İstanbul, Ankara, Malatya, Sivas, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep ve Isparta birçok ilde yarın okullar tatil edildi.

Okullar tatil uzatıldı mı?

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 22 Ocak'da tatile başlayan okullar, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü 2. döneme başlayacak. 15 Tatil uzatılmayacak.

Şubat tatili uzadı mı?

Okulların açılacağı tarihe kısa bir süre kala öğrenciler "Yarıyıl tatili uzadı mı?" sorusuna yanıt ararken yapılan açıklamaya göre yarıyıl tatili uzatılmayacak, 5 Şubat Pazartesi okullar açılacak.

7 Şubat yarın okullar tatil mi?

Valilik, açıklamasında, “İlimiz genelinde devam eden yoğun kar ve fırtına sebebiyle; okullarımızın tamamı 7 Şubat Çarşamba günü 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca, hamile ve engelli kamu çalışanları da izinli sayılacaktır” denildi.

Son deprem okullar tatil mi?

HATAY'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin binaları yıktığı ve binlerce insanın ölümüne neden olduğu kentte afetin birinci yıl dönümünde eğitim ve öğretime 1 günlük ara verildiğini duyurdu.

Mersin 15 tatil ne zaman?

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 22 Ocak'ta başlayacak 5 Şubat'ta bitecek olan yarıyıl tatilinde çocukların eğlenceli ve kaliteli vakit geçirebilmesi adına, birbirinden farklı etkinlikler hazırladı.

Mersin okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ni açıkladı. Buna göre; ilk ders zili 11 Eylül'de çalacak.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL