Kars Okullar Tatil Mi

Kars Okullar Tatil Mi Kars Okullar Tatil Mi, 6 Şubat yarın okullar tatil mi?, 7 Şubat yarın okullar tatil mi?, Kars'ta yarın kar tatili var mı?, 6 Şubat 2024 tatil mi?, 15 Şubat a kadar okullar tatil mi?

6 Şubat yarın okullar tatil mi?

6 ŞUBAT OKULAR TATİL Mİ? 6 Şubat'ın resmi tatil ilanının devamı halinde okullar da tatil olacak.

7 Şubat yarın okullar tatil mi?

Valilik, açıklamasında, “İlimiz genelinde devam eden yoğun kar ve fırtına sebebiyle; okullarımızın tamamı 7 Şubat Çarşamba günü 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca, hamile ve engelli kamu çalışanları da izinli sayılacaktır” denildi.

Kars'ta yarın kar tatili var mı?

KARS VE ERZİNCAN'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, soğuk hava koşulları nedeniyle olası buzlanma riskine karşı tüm okulların yarın tatil edildiği bildirildi. Ayrıca, kamu kurumlarında görevli engelli, hamile ve 60 yaş üstü personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.



6 Şubat 2024 tatil mi?

Buna göre kentte yarın (6 Şubat) okullarda eğitim ve öğretim yapılmayacak. 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta da eğitime 1 gün ara verildi. Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

15 Şubat a kadar okullar tatil mi?

Bakanlığın açıklamasına göre 22 Ocak'a kadar online eğitim devam edecek. Ardından 15 Şubat'a kadar yarıyıl tatili olacak. Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Bakanlığımız tarafından bazı düzenlemeler yapılmıştır.

6 Şubat hangi iller tatil?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde birçok ilde okullarda yarın eğitime ara verildi. İstanbul, Ankara, Malatya, Sivas, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep ve Isparta birçok ilde yarın okullar tatil edildi.

8 Subat 2024 okullar tatil mi?

VALİ ÇİÇEK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Tatil kararını sosyal medya hesabından duyuran Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, ilçelerde sorun olmadığı için okulların açık olacağını, il merkezinde ise kar sorununun devam etmesi dolayısıyla tatil kararı aldıklarını duyurdu.


7 Şubat 2024 Ağrı'da okullar tatil mi?

Merkez, Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerimizin genelinde, Tutak ve Patnos ilçelerimizde ise köy okullarımız ve taşımalı eğitim gören öğrencilerimiz için 07.02.2024 Çarşamba Günü eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

7 Şubat Ardahan'da okullar tatil mi?

Ardahan'da kent genelinde, Artvin, Van ve Ağrı'nın bazı ilçelerinde yaşanan yoğun kar ve tipi nedeniyle 7 Şubat Çarşamba günü okullar tatil edildi. Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar yağışı ve tipinin eğitime engel olduğunu belirtti.

Kars hangi ayda gidilir?

Kış sporları için Kars'a gitmeyi düşünenler, ocak ve şubat aylarını tercih ediyor. Bu aylar içerisinde bembeyaz bir görünüme bürünen Kars, Sarıkamış Kayak Merkezi sayesinde bir kış sporları merkezine dönüşüyor. Doğu Ekspresi ile Kars gezisine çıkmak için en uygun dönem, şubat ile mayıs arası diyebiliriz.

2024 5 Şubat okullar tatil mi?

2024 yılı içerisinde yer almakta olan resmi tatil günleri haberimiz içerisinde yer almaktadır. Resmi tatil günleri arasında 5 Şubat yer almamaktadır. Buna göre 5 Şubat günü okullar tatil olmayacak.

Kars'ta 25 aralık okullar tatil mi?

Kars Valiliği tarafından yayımlanan açıklamada, ''İlimizdeki soğuk hava koşulları nedeniyle olası buzlanma riskine karşı 25 Aralık 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde örgün ve yaygın eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.'' ifadeleri yer aldı.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL