Gonca Vuslateri Kiminle Evlendi

Gonca Vuslateri Kiminle Evlendi Gonca Vuslateri Kiminle Evlendi, Gonca Vuslateri şu an kiminle birlikte?, Gonca Vuslateri eski eşi kim?, Gonca Vuslateri eşinden ayrıldı mı?, Gonca Vuslateri Hendekli mi?, Edip Burak Ertoğan ne iş yapar?

Gonca Vuslateri Kiminle Evlendi

Gonca Vuslateri eşi kimdir? Gonca Vuslateri, 2015'te ünlü ses editörü Edip Burak Erdoğan ile evlendi.

Gonca Vuslateri şu an kiminle birlikte?

Gonca Vuslateri eşi kimdir? Gonca Vuslateri, 2015'te ünlü ses editörü Edip Burak Erdoğan ile evlendi.

Gonca Vuslateri eski eşi kim?

Gonca Vuslateri, 2015'te ünlü ses editörü Edip Burak Erdoğan ile evlendi.

Gonca Vuslateri eşinden ayrıldı mı?

Gonca Vuslateri, 2015 yılında ünlü ses mühendisi Edip Burak Erdoğan ile evlendi. Bu evlilik, 2018 yılında sona erdi. Gonca Vuslateri, boşandıktan sonra hiç evlenmedi.


Gonca Vuslateri Hendekli mi?

Aslen Sakarya, Hendek'li olan Vuslateri'nin ailesi, Çerkes, Abhaz, Gürcü ve Arap kökenlerine sahiptir.

Edip Burak Ertoğan ne iş yapar?

23 Ekim doğumlu olan Edip Burak Ertoğan'ın mesleği ise ses teknisyenliği ya da Ses mühendisliği olarak biliniyor. Daha önce 8mm filmcilikte çalıştığı bilinen Edip Burak Ertoğan mesleğini freelance olarak sürdürüyor.

Gonca Vuslateri ne ameliyatı oldu?

Oyuncu Gonca Vuslateri, kasık fıtığı ameliyatı oldu. Sağlık durumunu Instagram hesabından paylaşan Vuslateri, doktorlarına teşekkür etti. Gonca Vuslateri, ameliyatının başarılı bir şekilde geçtiğini, kısa sürede ayağa kalkacağını açıkladı.

Gonca Vuslateri doğurdu mu?

Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten…

Gonca Vuslateri nerede oynuyor?

Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Ailem, Yalan Dünya gibi yapımlarda yer alarak tanındı. Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü, Bizans Oyunları gibi sinema filmlerinde rol aldı.

Gonca Vuslateri Levent kim?

Gonca Vuslateri Ceyda Düvenci'nin bir sorusu üzerine bebeğinin babasının adının Levent, işinin devlet memurluğu olduğunu söyledi. Vuslateri ilişkisini “Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde.

Gonca Vuslaterinin çocuğu var mı?

Geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklayan ve şimdilerde anne olmak için gün sayan oyuncu Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Gonca Vuslateri nasıl ünlü oldu?

Gonca Vuslateri, oyunculuk kariyerine 1998 yılında Kanal D'de yayınlanan "Ruhsar" dizisi ile adım attı. Bu projede sergilediği başarılı performans, ona diğer projelerde rol alma fırsatı tanıdı. "Canım Ailem", "Yalan Dünya", "Anne", ve "Bambaşka Biri" gibi dizilerdeki rolleriyle izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Gonca Vuslateri kimin kızı?

Ardından dizilerde rol almaya başlayan Gonca Vuslateri çok sayıda sinema filminde de boy gösterdi. 2018'den beri televizyon projelerinde yer almayan, sinema ve dijital yapımlara yönelen oyuncu, şimdi ise Fox Tv ekranında yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde rol almaktadır. Dizide Sedef karakterine hayat vermektedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL