Arçelik su sebili kaç yıl garantili?

Arçelik su sebili kaç yıl garantili? Arçelik su sebili kaç yıl garantili?, Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır. 3 yıl süre Arçelik Beko Yetkili Servis garantisi kapsamındadır.

Arçelik garanti süresi kaç yıl?

1)Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır.

Arçelik beyaz eşya garanti süresi ne zaman başlar?

Beyaz Eşya ürün grubunda fatura tarihinden itibaren 3 yıl içinde ürünün garantisi başlatılmalıdır. Montaj hizmeti olan ürünlerde çeyizlik bekletme süresi içinde montaj hizmeti alındı ise, ürünün garantisi montaj tarihinden itibaren başlatılır. Aksi takdirde garanti fatura tarihinden itibaren başlamaktadır.

Arçelik parça garantisi kaç yıl?

Bir Yıl Garanti

Özel arcelik teknik servisi olarak bünyemizde değişimi gerçekleştirilen tüm yedek parçalar, servisimiz tarafından bir yıl boyunca garantilidir.



Arçelik garanti uzatma kaç yıl?

Montaj tarihi geçtikten sonra 24. Aya (730 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 669 TL'dir. Ev Tipi Klima ürünlerimizde; montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 1.539 TL'dir.

Beyaz Eşya garantileri kaç yıl?

Satın alınan ürünler çeyizlik olarak bekletilecek ise, bekletme süresi nakliye/fatura tarihinden itibaren 3 yıldır. Nakliye/fatura tarihi itibarıyla 3 yılı aşmamış ve çeyizlik olarak bekletilen ürünlerin garantisi, montajın yapıldığı gün itibaren başlar. 3 yıl garanti verilir.

Beyaz Eşya garanti süresi ne kadar?

Garanti kapsamı

Büyük Beyaz Eşya ürünleri 3 yıl, Derin dondurucu ürünleri 2 yıl Hoover garantisi kapsamındadır.


Arçelik beyaz eşya garanti kaç yıl?

+4 yıl garanti koşulları;

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde gardırop tipi buzdolabı için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 4.499 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 5.399 TL'dir.



Garanti kapsamında servis ücreti alınır mı?

(2) (Değişik:RG-12/2/2020-31037)(1) Tanıtma ve kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanımlar hariç olmak üzere, yetkili servis istasyonları, garanti süresi içerisinde tüketicilerden nakliye, posta, kargo veya servis elemanlarının ulaşım gideri gibi herhangi bir ücret talep edemez.

Arçelik ek garanti kaç yıl?

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde ocak ve davlumbazlar için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 559 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 24. Aya (730 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 669 TL'dir.

Arçelik ek garanti ücreti ne kadar?

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde çamaşır makinesi için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 2.799 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 3.349 TL'dir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL