2 Sayfa

2 Sayfa 2 Sayfa, 2. Sayfa neden kaldırıldı?, 2. Sayfa saat kaçta başlıyor?, Tv8 deki 2. Sayfa bitti mi?, 2 sayfadan Müge kaç yaşında?, Müge Gülşen ikilisi neden ayrıldı?

2. Sayfa neden kaldırıldı?

18 yıldır birlikte program yapan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel dolandırıcı iddiasıyla gündeme geldi. Yıllardır çalıştığı arkadaşı Müge Dağıstanlı'yı dolandırdığı ve eşiyle yurt dışına çıkmaya hazırlandığı iddia edilen Gülşen Yüksel, bugün 2. Sayfa programına veda ettiğini açıkladı.

2. Sayfa saat kaçta başlıyor?

Sayfa Hafta İçi Her Gün 09.00'da!

Tv8 deki 2. Sayfa bitti mi?

Hoşçakalın...." Gülşen Yüksel'in programdan ayrılması nedeniyle 2. Sayfa Magazin programı ekranlara veda etti.

2 sayfadan Müge kaç yaşında?

Müge Dağıstanlı, 1968 yılında İstanbul'da doğdu. Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nden mezun oldu. Gazeteciliğe olan tutkusu ve yeteneğiyle öne çıkan Müge Dağıstanlı, kariyerine yazılarıyla başlamış ve Posta Gazetesi'nde magazin müdürlüğü görevini üstlendi.

Müge Gülşen ikilisi neden ayrıldı?

Programı 18 yıldır birlikte sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ayrıldı. Bu ayrılığın arkasında yer alan iddia ise Gülşen Yüksel'in eşiyle birlikte, Müge Dağıstanlı'yı dolandırdığı iddiası. Bomba iddiayı İrem Derici ortaya atmıştı.

Gülşen ve Müge neden yok?

2023'ün son günlerinde ekrana çıkan Gülşen Yüksel, 2. Sayfa programına veda ettiğini duyurdu. "2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz" diyen Gülşen Yüksel, Müge Dağıstanlı'ya veda etti.

2 sayfa yayından kaldırıldı mı?

Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt son kez izleyici karşısına çıktı. Gülşen Yüksel şu ifadeleri kullandı: "2. Sayfa ekranlara veda ederken kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek.

2 Sayfa başladı mı?

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu “Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa” programı hafta içi her gün 8.30'da Tv8 ekranlarında.

2 sayfa ilk ne zaman başladı?

Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programı Gülşen Yüksel'in ayrılması üzerine bitti. Müge ve Gülşen yolları ayırdı, 2. Sayfa programı yıllar sonra bitti artık Aramızda Kalmasın programı var.

2 sayfadaki Gülşen e ne oldu?

Aynı zamanda Acun Medya Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 ve TV8,5 televizyon kanalı, Hull City AFC ve Shelbourne FC futbol takımlarının da sahibidir. Ilıcalı'nın spor muhabirliğinden, medya patronluğuna kadar uzanan yaşam hikâyesi hakkında belgeseller çekilmiş, kitap basılmış ve programlar yapılmıştır.

TV8 eski adı nedir?

Müge Dağıstanlı ile beraber sunduğu 2. Sayfa programından ayrılma kararı alan Gülşen Yüksel'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Gülşen Yüksel kimdir? 2.

TV8 i kim kurdu?

İrem Derici, katıldığı bir programda büyük dedikodu olarak hepimizi merakta bırakan bir "manav" kod adlı hikayeyi dile getirdi. Söylediğine göre birlikte iş yapan iki manav, birbirlerini dolandırmıştı. Bu durumun ardından birinin yurt dışına yerleşme isteği sonrası ortalık iyice karışmıştı.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL