13Y nereden geçiyor?

13Y nereden geçiyor? 13Y nereden geçiyor?

13fy hangi duraklardan geçiyor?

13Y (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

13Y otobüs hattının ilk durağı Tepeüstü - Son Durak (122c) Yönü olup son durağı Kadıköy - Rihtim1 durağıdır. 13Y (Tepeüstü -Kadiköy), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: 13Y hattında 55 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 66 dakika.


13Y nereye gidiyor?

Kadıköy Belediye İETT Durağı konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Kadıköy Belediye İETT Durağı konumuna en yakın metrobus durağı Söğütlüçeşme.

131y Çekmeköy Kartal Saat Kaçta?

NerdeBuOtobüs iPhone uygulaması, İstanbul içinde beklediğiniz otobüsün nerede olduğu hangi duraklara uğradığı gibi bilgileri sunan pratik bir uygulama. IETT'den aldığı verileri düzenli bir şekilde sunan NerdeBuOtobüs, otobüs hatlarının durak ve saat bilgisini de veriyor.

131b hangi duraklardan geçiyor?

13 (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

13 otobüs hattının ilk durağı Aşik Veysel Caddesi - Son Durak(13a) Yönü olup son durağı Kadıköy - Rihtim2 durağıdır. 13 (Aşik Veysel Caddesi -Kadiköy), hafta içi çalışıyor.


15f hangi duraklardan geçer?

131Y ÇEKMEKÖY/SAMANDIRA-KARTAL.

14c hangi duraklardan geçiyor?

132ÇK ÇEKMEKÖY - KARTAL

132ÇK numaralı İETT otobüs güzergah bilgisi ve durak isimleri NTV Haber'de! 132ÇK ÇEKMEKÖY - KARTAL hattı kaç dakika sürüyor?


Kadıköy Belediyesi hangi durak?

Ek bilgi: 131Y hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 77 dakika.

Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama?

131SB (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

131SB otobüs hattının ilk durağı Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır.


13 iett nereye gidiyor?

131B otobüs hattının ilk durağı Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı Estergon Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 131B (Battalgazi Mahallesi -Estergon Caddesi), her gün çalışıyor.

131Y nerede?

Bir süre muhtelif şirketlerce iletilen Elektrik Tramvay ve Tünel işletmesi, 1939'da millîleştirildi. Kurum, 3645 sayılı yasa ile İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel (İETT) İşletmeleri Umum Müdürlüğü adını aldı. 1945 yılında havagazı fabrikaları ve dağıtım sistemleri İETT'ye devredildi.

Çekmeköy'den Kartal'a hangi Otobüs gidiyor?

İSTANBUL'DA 24 SAAT KESİNTİSİZ ULAŞIM DEVAM EDİYOR

Metrobüs ve otobüs hatlarında, haftanın her gününde gece seferleri 01.00 ile 06.00 saatleri arasında uygulanıyor. Otobüslerde E3 ile E10 hariç diğer hatlarda gündüz tarifesinin çift biletle hizmet veriliyor.


131Y kaç durak?

15 BEYKOZ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

131SB nereye gidiyor?

Marmaray ile Kadıköy'e Ulaşım

Marmaray aracılığıyla Kadıköy'e gitmek istiyorsan Marmaray'ın herhangi bir durağından binebilir, Ayrılık Çeşmesi durağında inebilirsin. Ayrılık Çeşmesi durağından Kadıköy- Kartal metrosuna bindikten sonra bir diğer durakta inerek Kadıköy'e ulaşım sağlayabilirsiniz.


victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL