Yeşil sermaye şirketi ne demek?
Yeşil sermaye şirketi ne demek?,
Türk tarihinde pek çok olay yaşanmıştır ve bunlardan biri, 28 Şubat 1997 ve sonrasında gerçekleşen olaylarda bu dönemde siyasi ve dini açıdan tartışmalar yaşanmıştır. Bu olayların ardından, İslam dinine uygun bir şekilde işleyen şirketleri tanımlamak amacıyla "yeşil sermaye" terimi kullanılmıştır. Ülker yeşil sermaye mi?
Ülker yeşil sermaye mi?,
Ülker Holding İcra Kurulu Başkanı Murat Ülker, yeşil sermayeye ilişkin tartışmalara `Evet, ben de dünyada yeşil sermaye olduğuna inanıyorum. Doğal sermaye nedir?
Doğal sermaye nedir?,
Doğal sermaye, insanların ekonomik ve sosyal kalkınma sürecinde kullandığı doğal kaynakları ifade eder. Bu kaynaklar, toprak, su, hava, ormanlar, madenler, enerji kaynakları ve biyolojik çeşitlilik gibi çeşitli unsurları içerir. Yeşil hisse ne iş yapar?
Yeşil hisse ne iş yapar?,
Yeşil Yapı Endüstrisi, eski adıyla Bornova Yapı Endüstrisi AŞ, iç ve dış pazarlarda faal olan Türkiye merkezli bir inşaat şirketidir. Yeşil şirket nedir?
Yeşil şirket nedir?,
Yeşil sanayi, çevresel etkileri en aza indirmeyi amaçlayan, sürdürülebilir üretimi destekleyen, doğa dostu bir sanayi dalı olarak ifade edilmektedir. Bu yaklaşım ile atık yönetimi, enerji verimliliği, çevre dostu üretim teknolojileri ve yenilenebilir enerji kullanımı gibi faktörlere odaklanma sağlanmaktadır. Ülker kime satıldı?
Ülker kime satıldı?,
Ş. Yıldız Holding bünyesine katıldı. Türkiye'nin önde gelen markalarından Ülker'i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, hızlı tüketim (FMCG) sektöründe gıda ağırlıklı olarak, yeni yatırımlar ve kuvvetli ortaklıklarla büyümek stratejisi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Ülker kimin elinde?
Ülker kimin elinde?,
Sabri Ülker; 2000 yılında yönetimi oğlu Murat Ülker'e devretti. Ülker marka Türkiye'nin mi?
Ülker marka Türkiye'nin mi?,
Türkiye'nin köklü, güçlü, yerli ve milli markası: Ülker
Aynı anda hem geleneği hem geleceği temsil edebilme kabiliyetine sahip Ülker, bu topraklarda doğmanın gururuyla köklerinden beslendiği toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine uyum sağlayan bir marka olma özelliği taşıyor. Kaç çeşit sermaye vardır?
Kaç çeşit sermaye vardır?,
Sermaye, aynı zamanda bir şirketin büyümesi için de gereklidir. Dört ana sermaye türü vardır. Bu sermayeler; işletme sermayesi, öz sermaye, borç sermayesi ve özel sermayedir.