131ü hangi duraklardan geçiyor?

131ü hangi duraklardan geçiyor? 131ü hangi duraklardan geçiyor?, SULTANBEYLİ PERONLAR. İSKİ TESİSLERİ ŞEHİT HİKMET EFENDİ CADDESİ KASEM SOKAK. TRABZON CADDESİ - ŞEHİT POLİS HACI DUMAN. ACAR SOKAK. MENEKŞE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ NAZMİ SOKAK. Daha fazla öğe...

131 ü hangi duraklardan geçiyor?

131Ü otobüs hattı (Estergon Caddesi -Sultanbeyli Peronlar), Estergon Caddesi - Son Durak Yönü durağından başlayıp Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağına gidene kadar 73 duraklar geçiyor.

131ü nereden kalkıyor?

131 otobüs hattının ilk durağı Estergon Caddesi - Son Durak Yönü olup son durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır.

131 son durak nerede?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Sultanbeyli'den Ümraniye hangi Otobüs gider?

131YS (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

131YS otobüs hattının ilk durağı Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı İmes Camii - Kadiköy Yönü durağıdır. 131YS (Battalgazi Mahallesi -İmes Camii), hafta içi çalışıyor.


131sb nereye gidiyor?

131 Sultanbeyli - Ümraniye - Yukarı Dudullu - Otobüs Hattı

131YS Nerden nereye gidiyor?

11ÜS, Sancaktepe bölgesinde bulunan 11ÜS Üsküdar - Sultanbeyli konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Sultanbeyli Dudullu hangi Otobüs gider?

11ÜS Sultanbeyli - Üsküdar otobüsü 24 saat hizmet.

131sb kaçta geçiyor?

Üsküdar'dan Ümraniye gelecekseniz en popüler otobüs hattı 15b'dir. 15b Ümraniye ilçesinde çoğu mahalleye gider ve Ümraniye'de durak sayısı da oldukça fazladır. Üsküdar merkezden kalkar ve Ümraniye'de son durağı bulunur.

131a kaçta geçiyor?

19S, 18K Kadıköy-Sultanbeyli adresine giden ilk Otobüs.

Üsküdar Sultanbeyli'ye hangi otobüsler gidiyor?

11ÜS, Sancaktepe bölgesinde bulunan 131C Sultanbeyli - Ümraniye konumuna giden son Otobüs aracıdır.

131 ne zaman kalkıyor?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.

Çekmeköy Sultanbeyli hangi Otobüs gider?

131C SABİHA GÖKÇEN H.L./SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 131C hattı da birçok duraktan geçer.

Üsküdar'dan Ümraniye'ye hangi Otobüs gider?

133P (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

133P otobüs hattının ilk durağı Deniz Harp Okulu - Tuzla Yönü olup son durağı Akfirat - Sondurak Yönü durağıdır. 133P (Deniz Harp Okulu -Akfirat), her gün çalışıyor.


victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL