11L nereye gidiyor?

11L nereye gidiyor? 11L nereye gidiyor?

11 L nereye gidiyor?

11L (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel) 11L otobüs hattının ilk durağı Esatpaşa - Peron 1 Yönü olup son durağı Harem Peronlar 2 - Son Durak Yönü durağıdır. 11L (Esatpaşa -Harem Peronlar 2), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: 11L hattında 31 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 38 dakika.

14a hangi duraklardan geçiyor?

13 otobüs hattının ilk durağı Aşik Veysel Caddesi - Son Durak(13a) Yönü olup son durağı Kadıköy - Rihtim2 durağıdır. 13 (Aşik Veysel Caddesi -Kadiköy), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: 13 hattında 42 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 55 dakika.

13 Kadıköye gider mi?

11C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

11C otobüs hattının ilk durağı Hattat Hasan Çelebi Caddesi - Peron Yönü olup son durağı Üsküdar Marmaray - Harem Yönü durağıdır.



19 e nereden geçiyor?

14A Alemdağ - Kadıköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir. 9H Cumhuriyetköy-Çekmeköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir.

11l saat kaçta var?

METRO. Anadolu Yakası'ndan metro ile gelmek isterseniz M4 hattında Yenisahra durağında inebilir, aktarma yaparak Metropol İstanbul'a gelebilirsiniz. Avrupa Yakası'ndan metro ile gelmek isterseniz Ümraniye veya Üsküdar'a geçtikten sonra aktarma yaparak Metropol İstanbul'a gelebilirsiniz.

11C nereden kalkıyor?

13M (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

13M otobüs hattının ilk durağı Harem Peronlar - Üsküdar Yönü olup son durağı Bayraktar Bulvari - Şerifali Yönü durağıdır.


14A Kadikoye gidiyor mu?

13FY (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

13FY otobüs hattının ilk durağı Bati Ataşehir Peronlar - Peron Yönü olup son durağı Üsküdar Caddesi - Yedpa Yönü durağıdır.


141m hangi duraklardan geçiyor?

HATTIMIZ ÜSKÜDAR MARMARAY'DAN (14:00-14:40 SEFER SAATİ HARİÇ) 19:00 SAATİNE KADAR RİNG OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.


41c hangi duraklardan geçiyor?

12C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

12C otobüs hattının ilk durağı Üsküdar Devlet Hastanesi - Son Durak (12c)(14c) Yönü olup son durağı Üsküdar Devlet Hastanesi - Son Durak (12c)(14c) Yönü durağıdır. 12C (Üsküdar Devlet Hastanesi -Üsküdar Devlet Hastanesi), her gün çalışıyor.


Metropol AVM hangi durakta?

10E (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

10E otobüs hattının ilk durağı Esatpaşa - Peron 3 Yönü olup son durağı Kadıköy - Rihtim1 durağıdır. 10E (Esatpaşa -Kadiköy), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 10E hattında 36 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 43 dakika.


Uskudar 13M nereden kalkıyor?

Marmaray ile Kadıköy'e Ulaşım

Marmaray aracılığıyla Kadıköy'e gitmek istiyorsan Marmaray'ın herhangi bir durağından binebilir, Ayrılık Çeşmesi durağında inebilirsin. Ayrılık Çeşmesi durağından Kadıköy- Kartal metrosuna bindikten sonra bir diğer durakta inerek Kadıköy'e ulaşım sağlayabilirsiniz.


13FY nereye gidiyor?

Anadolu Yakasından metro ile Kadıköy- Kartal hattını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. 24:00'a kadar hizmet veren metro hattının son durağı olan Kadıköy istasyonunda inerek semte varış yapabilirsiniz. Otobüs ulaşımını genel olarak şehrin Anadolu yakasından ikamet edenler tercih etmektedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL