özlüce metro

özlüce metro özlüce metro, Bursa Özlüceye hangi metro gider?, Nilüfere gitmek için hangi metro?, Özlüce BKM hangi metro durağında?, Arabayatağı Emek metro kaç dk?, Bursa Sur Yapı hangi metro durağı?

Bursa Özlüceye hangi metro gider?

Bursa Özlüceye hangi metro gider?, BURSARAY Yüzüncüyıl ve Batıkent Metro duraklarına 1,5 KM mesafededir. Her iki metro durağından kalkan 35E Otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

Nilüfere gitmek için hangi metro?

Nilüfere gitmek için hangi metro?, Bursa il merkezinden Nilüfer'e gitmek için 43/HB, 9/D, 95/A, B/24/ B42-A ve B/7 numaralı otobüsleri kullanabilirsiniz. Ayrıca 2 numaralı metro da yolcuları Nilüfer'de indirmektedir.

Özlüce BKM hangi metro durağında?

Özlüce BKM hangi metro durağında?, Bkm Kitap Kafe - Özlüce konumuna en yakın duraklar: Muammer Aksoy Cd. 4 94 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde. Ahmet Taner Kişlali Blv. 1 254 metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde. Özlüce İstasyonu 1 324 metre uzaklıkta, 5 dk yürüme mesafesinde.

Arabayatağı Emek metro kaç dk?

Arabayatağı Emek metro kaç dk?, 1 metro hattının ilk durağı Arabayatağı olup son durağı Emek durağıdır. 1 (Arabayatağı/Yavuz Selim > Emek), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 1 hattında 20 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Bursa Sur Yapı hangi metro durağı?

Bursa Sur Yapı hangi metro durağı?, Nilüfer Sur Yapı Marka AVM konumuna en yakın metro durağı İhsaniye.

Bursa metro 2 nereye gidiyor?

Bursa metro 2 nereye gidiyor?, 2 metro hattının ilk durağı Arabayatağı olup son durağı Üniversite durağıdır. 2 (Arabayatağı/Yavuz Selim > Uludağ Üniversitesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 2 hattında 25 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 41 dakika.

Bursa Metro nerelerden geçiyor?

Bursa Metro nerelerden geçiyor?, İzmir Caddesi (Batı Hattı) üzerinde sırasıyla; Küçük Sanayi, Ataevler/23 Nisan, Beşevler/Barış, Fatih Sultan Mehmet ve Nilüfer istasyonları, Mudanya Caddesi (Kuzey Hattı) üzerinde ise Bursa Organize Sanayi Bölgesi/Akpınar, Hamitler/Fethiye, Bağlarbaşı/Esentepe, İhsaniye ve Karaman/Hürriyet istasyonları bulunmaktadır.

Görükle ye metro gidiyor mu?

Görükle ye metro gidiyor mu?, BURSA – Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı demir ağlarla örme hedefiyle hayata geçirdiği yatırımlara Üniversite–Görükle metro hattı da eklendi. Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılacak projenin temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı.

BursaRay metro nerede?

BursaRay metro nerede?, Bursa şehrinde, BursaRay şirketine ait, 40 Metro durağı ile 3 Metro hattı bulunmaktadır. Metro hatları, Kuzey'de Osmangazi Geçit / Balat durağından, Güney'de Osmangazi) Demirtaşpaşa durağına kadar olan alanı kapsamaktadır. En batı durağı Üniversite (Nilüfer) ve en doğu durağı Kestel (Kestel).

Özlüce metro istasyonu hangi Otobüs gider?

Özlüce metro istasyonu hangi Otobüs gider?, 38B2, Nilüfer bölgesinde bulunan Özlüce Metro İstasyonu konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Özlüceye hangi Otobüs gidiyor?

Özlüceye hangi Otobüs gidiyor?, 38B2, Nilüfer bölgesinde bulunan Özlüce konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Beşevler hangi metro gider?

Beşevler hangi metro gider?, Beşevler Metro İstasyonu, Ankara metrosu'nun Ankara metrosu'nun Ankaray (A1 (AŞTİ - Dikimevi) Hafif Raylı Sistemi) hattında yer alan ve 30 Ağustos 1996'da hizmete giren yer altı metro istasyonudur. İstasyon, Çankaya'nın Bahçelievler Mahallesi'nde yer almaktadır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL