Selin Ortaçlı

Selin Ortaçlı Selin Ortaçlı, Selim Ortacli kimdir?, Selin Ortaçlı Gökbakar Kimdir?, Selin Ortaçlı kaç çocuğu var?, Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı nasıl tanıştı?, Selin Ortacli nereli?

Selim Ortacli kimdir?

Bir dönem evlilik programında sunuculuk da yapmıştır. Moda tasarımcılığı da yapan Selin Ortaçlı, mezun olduktan sonra kendi firmasını kurdu, 2010 yılında Şahika Tekand'tan bir yıl süresince oyunculuk eğitim aldı. Selin Ortaçlı, 2011 yılından beri Şahan Gökbakar ile evlidir.

Selin Ortaçlı Gökbakar Kimdir?

Selin Gökbakar, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım bölümünde tamamladı. 2011 yılından itibaren Şahan Gökbakar ile evlidir.

Selin Ortaçlı kaç çocuğu var?

2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Selin Ortaçlı ile dünyaevine giren Şahan Gökbakar, özel hayatında tam bir aile babası. Deniz Efe Gökbakar (7) ve Ela Gökbakar (5) adında iki çocuğu olan Şahan-Selin Gökbakar çifti, bugüne kadar çocuklarını kamuoyundan sır gbi saklamıştı.


Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı nasıl tanıştı?

Şahan Gökbakar esiyle nasıl tanışmıştı? İç çamaşırı tasarımlarıyla mankenlikten modacılığa geçiş yapan, sunuculuğunu üstlendiği programlarla ekranda boy gösteren ve yakında Star TV'de başlayacak “Araf Zamanı” dizisiyle de oyunculuğa soyunan Ortaçlı, Gökbakar ile birkaç ay önce yaptıkları iş görüşmesi sırasında tanıştı.

Selin Ortacli nereli?

Peki, Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı Gökbakar kimdir? Asıl adı Ayla Selin Ortaçlı olan oyuncu 24 Aralık 1986 tarihinde dünyaya geldi.

Selin Ortaçlı ne iş yapıyor?

Şahan Gökbakar: Aktör & Komedyen – 85 Milyon $

Şu ana dek serinin 5 filmine imza atan Gökbakar, yalnızca son filminden 80 milyon TL'nin üzerinde gelir elde etti.


Şahanın karısı kim?

Selin Ortaçlı ile evli olan Şahan Gökbakar'ın Deniz Efe adında bir oğlu, Ela isminde bir kızı bulunmaktadır.

Şahan Gökbakar zengin mi?

Recep İvedik karakteriyle başarılara imza atan Şahan Gökbakar'ın özel hayatı da merak konusu. Evli ve 2 çocuk babası olan Şahan Gökbakar, 2017'den beri Selin Ortaçlı ile mutlu bir evlilik sürüyor. Selin Ortaç Gökbakar'ı görenler, hem güzelliği hem de eşine benzerliği karşısında şaşıp kalıyor.

Şahan Gökbakar esi kim?

Şahan Gökbakar ile adı aşk dedikodularına karışan Ezgi Mola, meğer Togan Gökbakar'la birlikteymiş. O günlerde 2 yıllık sevgilisi Umut Kurt'tan ayrılan Ezgi Mola'nın adı Şahan Gökbakar ile aşk dedikodusuna karışmış ama taraflar bunu yalanlamıştı.

Şahan Gökbakar Kaç kardeşi var?

Ünlü komedyenin görüntüsündeki değişiklik dikkat çekti

'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre dökülen saçlarından yana dertli olan Gökbakar, saç ektirdi.


Recep ivedik eşi kim?

İzmir doğumlu olan Şahan Gökbakar, eğitim hayatını Ankara'da tamamladı. 1998'de girdiği Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'den 2002'de mezun oldu.

Şahan ne zaman evlendi?

İlkokul yıllarında Derishow'un Hayalimdeki Giysi tasarım yarışmasında birinci oldu.Selin Ortaçlı ismiyle oyunculuk kariyerine başlayan Şahan'ın eşi, sanat kariyeri yerine ünlü komedyenin karısı olarak ünlendi. Asıl işi ise tasarım.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL