Modalife Düğün Paketi

Modalife Düğün Paketi Modalife Düğün Paketi

Modalife düğün paketi kaç TL?

Modalife - Pazar demek uykunun tadını çıkarmak demek...... | Facebook.

Modalife ne demek?

Evlilik paketleri yeni evlenecek olan ve düğün planları yapan çiftler ile aileleri tarafından oldukça sık tercih edilen, yeni bir ev kurmak için gerekli olan tüm beyaz eşya, mobilya ve gerekli ürünlerin bir araya getirildiği uygun fiyat avantajlarına sahip olan paketlerdir.

Düğün paketi nedir?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.


Düğün paketi ne kadar?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

Modalife kaç taksit yapıyor?

Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tonga, "2022 ciro hedefimiz 1,5 milyar TL" diyor. Kırıkkale'de beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak 1965 yılında dünyaya gelen Özcan Tonga, ev hanımı bir annenin ve esnaf bir babanın evladı.

3 lü düğün paketi nedir?

TONGA'dan firmanın tarihçesi, vizyonu, misyonu ve. geleceğine dair önemli açıklamalar...


Modalife ın sahibi kim?

Paket İçeriği: Roxy Koltuk Takımı ( 2 Üçlü Kanepe + 2 Berjer) Roxy Yatak Odası Takımı (5 Kapılı Gardırop + Makyaj Masası + Makyaj Aynası + 2 Komidin + 160'lık Baza + 160x200 Sleepy Baza + 160x200 Dreamwell Yatak )

Modalife nin sahibi kim?

Çeyiz setlerinde; tencere, tava, cezve, çaydanlık gibi farklı türdeki ürünler bir arada bulunur. Mutfak setlerinde kahve makinesi, mutfak robotu, blender seti, çay makinesi, tost makinesi, kettle, rondo gibi elektronik küçük ev aletleri de yer alır.

Moda Life sahibi kim?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

Istikbal evlilik paketinde neler var?

-Midi düğün paketinin içerisinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı bulunuyor. Altın ve metal görünümün farklı renk seçeneklerinde ki eşsiz uyumunu yakalayan Demre düğün paketi ile tarzını yansıtmak senin elinde.

Çeyiz paketi içinde ne var?

Beyaz eşya denildiğinde ilk akla gelen buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu ya da kurutma makineleri ise bir evin en temel ihtiyaçlarıdır. Farklı renk ve özelliklere sahip olan beyaz eşyalar insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve onlara fayda sağlayan ürünlerdir.

Karaca Çeyiz Seti içinde neler var?

Tüm Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 24 ay vade seçeneği ile.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL