Düğün Paketi Mobilya

Düğün Paketi Mobilya Düğün Paketi Mobilya

Düğün paketi mobilya ne kadar?

Paket İçeriği: Roxy Koltuk Takımı ( 2 Üçlü Kanepe + 2 Berjer) Roxy Yatak Odası Takımı (5 Kapılı Gardırop + Makyaj Masası + Makyaj Aynası + 2 Komidin + 160'lık Baza + 160x200 Sleepy Baza + 160x200 Dreamwell Yatak )

Mobilya düğün paketi içinde neler var?

Yemek odası, yatak odası ve koltuk takımı düğün paketi sayesinde her eksiğinizi vakit kaybetmeden giderebilir, evlerinizde şık ve konforlu alanlar oluşturabilirsiniz.

Istikbal düğün paketinde neler var?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.


Istikbal'de düğün paketi var mı?

Evlilik paketleri yeni evlenecek olan ve düğün planları yapan çiftler ile aileleri tarafından oldukça sık tercih edilen, yeni bir ev kurmak için gerekli olan tüm beyaz eşya, mobilya ve gerekli ürünlerin bir araya getirildiği uygun fiyat avantajlarına sahip olan paketlerdir.

3 lü düğün paketi nedir?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.

En kaliteli mobilya markası hangisi?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.


Evlilik Paketi nedir?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır. Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir.

Modalife düğün paketi kaç para?

İlk alışverişten sonra verilen hediye çeki, hediye çekini veren Bambi Yatak mağazasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar, tüm ürünlerde kullanılabilir. Değişim Kampanyası kapsamında verilen hediye çeki, belirtilen süre içinde tek seferde kullanılmalıdır.

Modalife kaç taksit yapıyor?

Beyaz eşya düğün paketi evlilik hayatına başlayacak olan çiftlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bir pakettir. Bu paket içinde çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ya da ocak gibi temel beyaz eşyalar bulunur.

Bellona mı İstikbal mi?

Bireysel kredi kartlarına en fazla 9 taksit yapılabilmektedir. Taksit sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşamayacaktır. Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir.

Bambi kampanyası ne zaman bitiyor?

Ürün grubuna göre maksimum teslimat sürelerimiz; Döşemeli Ürün Grubu, 35 Gün. Panel Mobilya Ürün Grubu ve Baza - Başlık Ürünlerimiz, 45 Gün. Yatak Ürün Grubumuz, 21 Gün.

Beyaz eşya düğün paketi nedir?

Kampanya 1 Kasım - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında KDV dahil tavsiye edilen perakende satış fiyatları üzerinden geçerlidir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL