Düğün Paketi Beyaz Eşya

Düğün Paketi Beyaz Eşya Düğün Paketi Beyaz Eşya

Beyaz eşya düğün paketi içinde neler var?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

Beko dörtlü çeyiz seti kaç para?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

3 lü düğün paketi nedir?

Bu eşyalar; kurutma makineleri, dondurucular, su sebili, elektrikli süpürge, TV, ocak, fırın, davlumbaz, aspiratör, tost makinesi, çay ve kahve makineleri gibi ürünlerdir. Beyaz eşya markaları, çeşitli fiyat, renk ve özelliklerle müşterilerinin karşılarına geniş bir yelpaze ile çıkmaktadır.


Arçelik çeyiz paketinde neler var?

Standart bir Beko beyaz eşya seti içerisinde; buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi yer alır.

Beyaz eşya seti içinde neler var?

Çeyiz kampanyası

Satın alınan ürünler çeyizlik olarak bekletilecek ise, bekletme süresi nakliye/fatura tarihinden itibaren 3 yıldır. Nakliye/fatura tarihi itibarıyla 3 yılı aşmamış ve çeyizlik olarak bekletilen ürünlerin garantisi, montajın yapıldığı gün itibaren başlar. 3 yıl garanti verilir.


Düğün paketi kaç TL?

* Düğün paketi içinde hangi mobilyalar yer almaktadır? Yemek odası takımı (konsol, tv ünitesi, sandalye, masa, isteğe bağlı vitrin, orta sehpa), yatak odası takımı (kapaklı yada sürgülü gardırop, şifonyer, komodin, başlıklı karyola) ve koltuk takımı (üçlü kanepe, tekli koltuk) kombinasyonundan oluşmaktadır.


Beko Çeyiz setinde neler var?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.

Beyaz eşya hangi marka daha iyi?

POLSAN'a Özel %25'e Varan İndirim Fırsatları!

Çeyiz garantisi nedir?

BDDK tebliğine göre 12 taksit uygulamasına dahil olmayan ürünlerde en fazla 6 taksit uygulanacaktır.

En kaliteli mobilya markası hangisi?

En ucuz beyaz eşya nereden alınır dediğimizde aklımıza ilk gelecek olan yerler spot beyaz eşya mağazaları ve outlet mağazalardır. Spot beyaz eşya mağazalarında aklınıza gelebilecek olan bütün beyaz eşya, elektrikli ev aletleri ve elektronik ürünleri en ucuz fiyattan satın alabilirsiniz.

Düğün paketi mobilya neler var?

Televizyon, buzdolabı ve kimi elektrikli ev aletleri erkek tarafı tarafına aittir. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi diğer beyaz eşyalar ise kız tarafı tarafından karşılanıyor.

Bellona'da düğün paketi var mı?

2000 yılına gelindiğinde ise Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu Beko, Beko Ticaret A.Ş. bünyesinden çıkarak, Arçelik markası ile birlikte Arçelik A.Ş. çatısı altına girdi.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL