Aura Cebilon hangi ülkenin malı?

Aura Cebilon hangi ülkenin malı? Aura Cebilon hangi ülkenin malı?, Aura Cebilon, TSEK, TÜV ve NSF gibi bağımsız test kuruluşu otoriteleri tarafından test edilmiş ve onaylanarak sertifikalandırılmıştır. Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.

Aura marka hangi ülkenin malı?

Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”

Aura nerede üretiliyor?

Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aura cebilon su arıtma cihazı hangi ülkenin?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.


Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

Cebilon ne demek?

Genel kapsamda Aura Cebilon nedir sorusunun yanıtı, su arıtma cihazı sürdürülebilir çevreye duyarlı ve insan sağlığına katkı sağlayan bir üründür. Evlerinizde ve iş yerlerinizde aura cebilon su arıtma cihazı kullanarak daha az plastik şişe ve damacana kullanımının önüne geçmiş olursunuz.

Aura Cebilon kaç lira?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Ihlas holding sahibi kim?

Aura Cebilon Unique, belediye arıtma proseslerinden geçmis sebeke sularından içme suyu elde etmede kullanılır. Arıtılacak su mikrobiyolojik olarak güvenli, gerekli dezenfeksiyon islemine tabi tutulmus olmalıdır. Suya ait parametrelerin asagıdaki sınırları içerisinde olması cihazın verimli çalısmasını saglar.


Aura Cebilon nedir?

Ihlas Pazarlama A.Ş.

Iheva sahibi kimdir?

Ters Ozmoz arıtma sistemleri doktorların su arıtma cihazı tavsiyelerinin başında geliyor. En sağlıklı su arıtma sistemi olarak kabul gören ters ozmoz su arıtma sistemleri dünyanın hemen her yerinde doktorlar tarafından öneriliyor. Temiz su konusundaki farkındalık şu anda çok önemli bir konu.

En iyi su arıtma cihaz markası hangisi?

Aura Cebilon filtre modelleri, İhlas'ın zengin model yelpazesi eşliğinde kullanımınıza sunduğu birinci sınıf kalite filtre çözümlerinden oluşur.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL