Ariston hangi ülkeye ait?

Ariston hangi ülkeye ait? Ariston hangi ülkeye ait?

Ariston marka kime ait?

Tarihi. 1930'da Aristide Merloni, Marche'de Industrie Merloni'yi kurdu ve ölçek üretmeye başladı. Elektrikli su ısıtıcılarının üretimi, 1970'lerin şafağı ile İtalya'da bu sektörde Ariston markasının ortaya çıkmasıyla 1960'a kadar uzandı.

Ariston kombi hangi ülkeye ait?

Hotpoint Ariston ve Indesit Türkiye'den çekildi evet fakat bu kullanıcılarını korkutmasın çünkü kanunen aldığınız beyaz eşya ürünlerinde size 10 yıl boyunca teknik servis hizmeti vermek zorundalar ve bunu sağlıyorlar.

Ariston Türkiye'den çekildi mi?

Hotpoint, Amerikan ve Avrupa ev aletleri markasıdır. Markanın mülkiyeti, Avrupalı hakları olan Amerikan şirketi Whirlpool Corporation ve GE Appliances'ni satın alarak Kuzey Amerika haklarına sahip olan Çin şirketi Haier arasındadır.


Hotpoint kim bakıyor?

Indesit Company'nin Manisa'da oldukça büyük ve aktif olarak çalışan hatta Avrupa ihracatında büyük önem taşıyan bir soğutucu fabrikası bulunuyor. Indesit ve Hotpoint-Ariston markalı birçok buzdolabımız ve soğutucumuz Manisa Soğutucu Fabrikamızda üretiliyor.

Hotpoint nerede üretiliyor?

Ülkemizde sıklıkla kullanılan Alman markası Vaillant, müşterilerine kaliteli kombi çeşitleri sunmaktadır.

Alman malı kombiler hangisi?

Kombilerimizin standart garantisi, yetkili servis tarafından yapılan ilk çalıştırma işlemi tarihinden itibaren olup 3 yıldır.

Ariston buzdolabı nerede üretiliyor?

Hotpoint, Amerikan ve Avrupa ev aletleri markasıdır. Markanın mülkiyeti, Avrupalı hakları olan Amerikan şirketi Whirlpool Corporation ve GE Appliances'ni satın alarak Kuzey Amerika haklarına sahip olan Çin şirketi Haier arasındadır.


Ariston kombi garanti süresi ne kadardır?

Türkiye'den Arçelik'in de teklif verdiği Indesit, ABD'li en büyük beyaz eşya üreticisi Whirlpool'a satıldı. Söz konusu anlaşmada, Whirlpool şirketi Indesit şirketinin yüzde 60.4'ü için 758 miyon euro verecek.

Hotpoint Türk malı mı?

Elektrikli termosifonlarımızın standart garantisi, yetkili servis tarafından yapılan montaj işlemi tarihinden itibaren olup 3 yıldır.

Indesit ne oldu?

Hotpoint, Kaliforniya'da 1911'de kuruldu ve 1920'de İngiliz pazarına girdi. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, ütü, fırın, mikrodalga fırın, çamaşır kurutma makineleri ile ünlüdür. Kardeş markalar Creda ve Indesit dahil olmak üzere şirket, bir zamanlar İngiltere'deki en büyük mutfak gereçleri üretti.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL