Alisa Sezen Sever

Alisa Sezen Sever Alisa Sezen Sever, Alisa Sezen Sever burcu ne?, Alisa Sezen Sever kaç yaşında?, Alisa Sezen Sever kaç dizide oynadı?, Alisa Sezen Sever kimin kızı?, Zeynep Dogan gun kac yasinda?

Alisa Sezen Sever burcu ne?

Yengeç burcu olan Alisa Sezen Sever boyu ve kilosu bilinmiyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Alisa Sezen Sever şimdilerde Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinde Umay rolünü oynuyor.

Alisa Sezen Sever kaç yaşında?

Alisa Sezen Sever kim? 1 Temmuz 2006 yılında doğan Alisa Sezen Sever; Tozkoparan İskender: Gölge, Hayatımın Rolü, Evli ve Öfkeli, Sipahi, Keske Hiç Büyümeseydik, Tozkoparan Iskender: 1071, Sahipli, Güllerin Savaşı, Fatih Harbiye, Muhteşem Yüzyıl, Hayatımın Rol, Sipahi ve Kahireli Palas gibi dizi ve filmlerde oynadı.

Alisa Sezen Sever kaç dizide oynadı?

Bahar dizisinde Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar'ın kızı olan Umay'ı canlandıran Alisa Sezen Sever'in hangi dizi ve filmlerde yer aldığı araştırılıyor.


Alisa Sezen Sever kimin kızı?

Zeynep Doğangün: 2006 doğumlu olan Zeynep, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimini tiyatro alanında devam ettirmektedir.

Zeynep Dogan gun kac yasinda?

Gelecek vadeden oyunculuk yeteneğiyle küçük yaşında dikkatleri üzerine toplayan Alisa Sezen Sever, ilk olarak 2022 yılında Show'da yayımlanan 'Sipahi' isimli dizi ile kendini tanıttı.

Alisa Sezen Sever nasıl ünlü oldu?

Gezmeyi, arkadaşlarım İle vakit geçirmeyi ve alışveriş yapmayı severim. Merhametli ve hırslı bir yapıya sahibim. Ayrıca Yengeç Burcu olduğum için duygusalım.

Yağız Kılınç burcu ne?

1954-1974: İlk yılları ve kariyer başlangıcı 13 Temmuz 1954 tarihinde Denizli'nin Sarayköy ilçesinde doğdu. Fen bilgisi öğretmeni olan annesi Şehriban Hanım, Selanik'ten mübadele ile gelen bir ailenin kızıdır. Pazar, Rizeli olan Laz kökenli babası Sami Yıldırım ise bir matematik öğretmenidir.

Sezen aslen nereli?

Ancak ilk sezonda başrolü Haluk Bilginer ile paylaşan Cansu Dere'nin canlandırdığı polis Nevra Elmas'ı dizinin finalinde sürpriz bir şekilde göreceğiz. Senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği "Şahsiyet" yeni bölümleriyle Disney+'ta yayınlanacak.

Cansu Dere hangi dizide oynayacak?

Leya Kırşan (d. 22 Mayıs 2008, İstanbul), Türk oyuncu. Tozkoparan ve Tozkoparan İskender adlı dizilerdeki rolleriyle tanınmıştır.

Leyla Kırşan kaç yaşında?

Bahar dizisinde Umay'ı Alisa Sezen Sever canlandırıyor. Umay karakteri ise bu yolculukta tiyatroya olan tutkusunu ve babasının mesleği doktorluk arasında sıkışan bir genci canlandırıyor.

Ezgi Şenler hangi dizide oynayacak?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul'un Silivri ilçesinde doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir erkek kardeşi bulunan Sezen'in ailesi ticaretle uğraşmaktadır.

Bahar dizisinde Umay Kimdir?

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER? Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL