9520 Ye Mesaj Atamıyorum

9520 Ye Mesaj Atamıyorum 9520 Ye Mesaj Atamıyorum, 9520 ye mesaj gitmiyor neden?, Türk Telekom SMS neden gitmiyor?, 9520 den nasıl şifre alabilirim?, 4 haneli numaralara kısa mesaj SMS gönderemiyorum ne yapmalıyım?, 4 haneli numaralara neden mesaj gönderemiyorum?, 55 55 e nasıl mesaj gönderebilirim?

9520 Ye Mesaj Atamıyorum


Şifre almak için 9520'ye SMS gönderemiyorum, ne yapabilirim? ​Android cihazlarda kısa kodlara SMS gönderilebilmesi için telefon ayarlarında Premium seçeneğinin aktif olması gerekmektedir. Cihazınızdan bu seçeneği ücretsiz olarak aktif ederek 9520'ye SMS gönderimi yapabilirsiniz.

9520 ye mesaj gitmiyor neden?

Operatörünüzün SMS, MMS veya RCS mesajlarını desteklediğinden emin olun. Mesaj göndermek/almak için yeterli miktar bulunup bulunmadığını anlamak üzere planınızı veya kredi bakiyenizi kontrol edin. Sinyaliniz olup olmadığını kontrol edin. Uçak modunun etkin olup olmadığını kontrol edin.

Türk Telekom SMS neden gitmiyor?

“TekŞifre” hesabınızı oluşturduğunuz cep telefonu numaranız ile TEKSIFRE (boşluk) T.C. Kimlik Numaranızı 6606'ya göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

9520 den nasıl şifre alabilirim?

Cihazınızda önce Ayarlar'a girin, buradan Uygulamalar'a girin. Sağ üstte çıkan üç nokta ibaresine tıklayın ve Özel Erişim'i seçin. Ardından Premium Metin Mesajlarına, Mesajlar'ı tıklayın ve "Hiçbir Zaman İzin Verme" seçeneğini "Daima İzin Ver" olarak değiştirin.

4 haneli numaralara kısa mesaj SMS gönderemiyorum ne yapmalıyım?

4 Haneli numaralara SMS gönderimi yaparken kullandığınız operatörün ücretlendirme talebi bulunmaktadır. Bu sorunu çözmek için; Ayarlar - Özel uygulama erişimi- Premium Sms- İzin ver seçeneği ile ilerleyebilirsiniz .


4 haneli numaralara neden mesaj gönderemiyorum?

Paketinizi iptal etmek için IPTAL NET 2GB yazıp 5555'e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz; iptal etmediğiniz sürece paketiniz fatura kesiminde otomatik yenilenecektir. Paketinizi iptal etmeniz durumunda kalan kullanım haklarınızı fatura kesim tarihinize kadar kullanabilirsiniz.

55 55 e nasıl mesaj gönderebilirim?

MMS ayarlarınızı SMS ile almak için MMS AYAR yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Türk Telekom mesaj ayarları nasıl yapılır?

Hala SMS gelmiyorsa telefonunuzla ilgili aşağıdaki kontrolleri yapınız. Telefonunuzda SMS almayı engelleyici bir program olup olmadığını kontrol ediniz. Telefonunuzda şebekenin olduğuna emin olunuz. Operatörünüz ile iletişime geçerek hattınızın SMS ayarlarını kontrol ettiriniz.

SMS alamıyorum ne yapmalıyım?

Şifrenizi *952# ile alabilirsiniz. Seçilen resmin geçerlilik süresi 45 gündür.

Türk Telekom Online işlemler şifresi nasıl alınır?

Türk Telekom 9520 Şifre Yazıp Gönderince Şifre Vermiyor.

9520 hangi operatör?

Türk Telekom müşteri hizmetleri olduklarını ve taahhüdümün biteceğini söylediler. Yenileme için bilgilerimi kendileri söyledi. Ben de inandım. Daha sonra Türk Telekom adı altında 9520 numaralı bir numara ile bana onay kodu gönderd...

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL