2024 hyundai elantra yedek parça fiyatları

2024 hyundai elantra yedek parça fiyatları 2024 hyundai elantra yedek parça fiyatları, Hyundai Elantra Fiyatı Ne Kadar?, Hyundai Elantra nın en full modeli hangisi?, Hyundai Elantra kaç litre benzin alır?, Hyundai Elantra ne zaman çıktı?

Hyundai Elantra Fiyatı Ne Kadar?

Yeni nesil Elantra da bu beklentileri tam anlamıyla karşılamak için Elite+ donanımıyla karşımızda. Elantra'da daha fazla konfor, teknoloji ve lüks arayanlar için Elite+ en üst donanım seçeneği olarak tercih listesinde yerini aldı.

Hyundai Elantra nın en full modeli hangisi?

1991: Hyundai Elantra satışa sunuldu.

Hyundai Elantra kaç litre benzin alır?

Fabrika Adresi: Atatürk Mah, Vatan Cad, Alikahya/Kocaeli, 41305.

Hyundai Elantra ne zaman çıktı?

Seat Leon, Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta, Peugeot 308, Renault Megane, Hyundai i30, Opel Astra, Toyota Auris, Toyota Corolla, Audi A3, Fiat Egea, Hyundai Elantra gibi onlarca model C Segment olarak değerlendirilir.


Hyundai Elantra 2024 kac tl?

Hyundai Elantra 2024, 1.6 litrelik atmosferik benzinli motor ile sunuluyor. Bu motor 128 beygir güç ve 154 Nm tork üretiyor.

Yeni Elantra nerede üretiliyor?

Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 6.3 lt.

Hyundai Elantra hangi paket tutuluyor?

Ortalama 100 KM'de 8,5 LT yakıt tüketimi var. Depom 42 LT'lik ancak duruma göre 33-35 LT arası dolum yapılabiliyor.

Hyundai Elantra 2024 kaç beygir?

Karma Tüketim (100 km): 6.4 lt.

Hyundai Elantra hangi segment araba?

Hyundai Elantra Motor Seçenekleri Nasıl? 1,6 litre benzinli 127 HP motor ya da 1,6 litre turbo dizel 136 HP motor şeklinde iki seçenek var. Yani benzinli Elantra ya da dizel Elantra seçme şansınız var. Ayrıca her iki motor seçeneğinde de otomatik şanzıman sunuluyor.

Elantra 100 km ne kadar yakar?

Hyundai'nin Sahibi Kim? Güney Koreli Chung Ju-Yung Hyundai firmasının kuruluşunu yapmıştır. 2014 yılı verilerine göre 215 binden fazla çalışanı bulunmaktadır. Dünya çapında pazarlama ve üretim merkezleri bulunmaktadır.

Lpg'li Elantra ne kadar yakar?

Hyundai, 1947 senesinde Güney Kore'de kurulmuş olan bir şirkettir. Kurucusu ise Chung Ju-Yung'tur. Hyundai markası Türkiye pazarına giriş yaptığından beri oldukça merak edilen bir firma olmuştur. Asıl okunuşu Hangıl olan bu markanın kurucuları marka adının yazıldığı gibi okunmasını istemişlerdir.

Yeni Hyundai Elantra kaç beygir?

Hyundai Motor Company Güney Kore'de yer alan üretim fabrikaları haricinde Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Çin ve Hindistan'daki global üretim merkezlerinde hizmet sunmaktadır.

Hyundai Elantra hangi motoru kullanıyor?

Şubat itibarıyla fiyatları 1.660.000 TL'den başlayan Hyundai Tucson'un artık hiçbir versiyonu ÖTV muafiyetine uymuyor. Hyundai Tucson'un en pahalı liste fiyatı ise 1.6 T-GDI 180 PS 4x4 N-Line versiyonla birlikte 2.180.000 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Hyundai sahipleri kimdir?

CRDI Motor Hyundai ve Kia marka araçların Common Rail sisteme sahip dizel motorları olarak biliniyor. Common Rail Diesel Injection kelimelerinin kısaltması diyebiliriz. 1.5 litre 3 silindirli motor ile ülkemizde tanınan CRDI motorun 1.1, 1.4, 1.5, 1.6 ve 2.0 litre versiyonları da yollarda yerini alıyor.

Hyundai Elantra hangi ülkenin?

Güney Kore markası Hyundai Motor, 4 bin 99 elektrikli araç ile dördüncülüğü yakaladı. Dikkat çekici bir başka nokta da benzinle çalışan otomobil sektöründe göze çarptı: İsrail pazarına henüz 2022 yılı sonunda giren Çinli Chery Automobile, bu yılın ilk dokuz ayı sonunda 10 bin 314 araç satışıyla yedinci sıraya yerleşti.

Hyundai araba nerede üretiliyor?

Örneğin bunlardan en önemlisi, aracın sadece 123 beygirlik turbosuz (atmosferik) benzinli motor seçeneği sunması. Günümüzde birçok üreticinin farklı motor seçenekleri sunduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda Hyundai'den, aracın 204 beygirlik 1.6 T-GDI turbo benzinli motorunu da ülkemize getirmesini beklerdik.

Hyundai bayon sıfır fiyatı ne kadar?

Kullanıcısına farklı deneyimler sunabilen otomobil, 123 beygirlik 1.6 litre benzinli atmosferik motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. CVT şanzımanla kombine edilen bu ünite, yakıt ekonomisi ve optimum verimlilik için ideal.

2024 Hyundai Tucson kaç para?

Hyundai, aralarında inşaat müteahhitliği, otomobil, gemi yapımı, sigortacılık, elektronik, lojistik de bulunan pek çok alanda etkinlik göstermektedir. Hyundai'nin tüm dünyadaki en iyi bilinen markası otomotiv sektöründe faaliyet gösteren ve dünyadaki 5. büyük otomobil üreticisi olan Hyundai Motor Şirketi'dir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL