2024 honda civic eco elegance fiyatları

2024 honda civic eco elegance fiyatları 2024 honda civic eco elegance fiyatları, Honda Civic Eco kaç para?, Honda Civic 1.6 Eco Elegance ne kadar yakar?, Honda Civic Eco farkı nedir?, Honda Civic Eco Elegance LPG tankı kaç litre?

Honda Civic Eco kaç para?

Karma Tüketim (100 km): 6.3 lt.

Honda Civic 1.6 Eco Elegance ne kadar yakar?

Eco teknolojisine sahip Honda'lar, LPG yakıt tankı ve bağlantı sistemleri eklenerek fabrikada üretiliyor. Yakıt tankı gibi malzemeler eklendiği için de Honda Civic Sedan Eco, benzinli versiyonlara göre biraz daha ağırdır. Yakıt deposu kapağı kaldırıldığı zaman benzine ek olarak LPG dolum ünitesi de bulunur.

Honda Civic Eco farkı nedir?

Şehir İçi Tüketim (100 km) 9.2 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.7 lt. LPG Kapasitesi 40 lt.

Honda Civic Eco Elegance LPG tankı kaç litre?

2020 Honda Civic Sedan 1.6 125 PS Elegance Eco.


Honda Civic sıfır fiyatı ne kadar?

Şehirler arası 110 km sabit hızla ortalama yakıt tüketimi 7.5- 8 litre arasında LPG. Eger aynı yolu 100 km sabit hızla Eco tuşu açık ve sabitleyici ile kullanirsam 6 litre civarı LPG yakıyor. Uzun yol 110km hiz 400km bitiyor.

Honda Civic Eco Elegance kaç beygir?

3Honda Civic Sedan LPG Motor Özellikleri

1.5 VTEC Turbo ECO motor 148 gr/km (WLTP) CO2 emisyonu ile birleşik yakıt tüketimindeki 6,5 lt/100 km (WLTP) değerleri açıklanıyor.


Honda Civic 1 depo LPG ile kaç km gider?

LPG'li kullanım sırasında ortalama tüketime baktığımız zaman 100 kilometrelik karma yol şartları testimizde 8.6 litrelik tüketim sonucuna imza attı.

LPG'li Honda Civic ne kadar yakar?

Honda Civic Sedan 2024 modeli, 4 silindirli 1.5 lt DOHC VTEC Turbo motor seçeneğinde Elegance, Executive+ donanım sunuyor. 6000 d/d'de 182 HP güç üreten bu motor, 1700-4500 d/d'de 240 Nm tork üretiyor.

Honda Civic km'de kaç tl yakar LPG?

Çok detaylı malumatim yok ama su kesin dream premium ve elegance olmak üzere 3 paket var.elegance en full olani.ancak tüm paketlere serviste navigasyon gibi tekno paket eklenebiliyor.sizin dikkat etmeniz gereken elegance olmasi.

Honda Civic 2024 en dolu paketi hangisi?

ECON modu açıkken ve hız sabitleyici devredeyken, aracın yakıt tüketimi belirgin bir şekilde azalır. Bu, uzun mesafe sürüşlerinde ve şehir içi trafiğinde önemli yakıt tasarrufları sağlar.

Honda'nın en ful paketi hangisi?

Honda, Shell AutoGas'ı öneriyor.

Honda Civic Eco ne işe yarar?

Honda Civic'in en sevilen versiyonunun Eco olduğunu biliyor musunuz? Honda Civic Eco, BRC ortaklığıyla fabrika çıkışlı LPG'li olarak piyasaya sunuluyor.

Honda Hangi LPG yi öneriyor?

HONDA FİYAT LİSTESİ - ŞUBAT 2024

Her bir ilave donanımıntavsiye edilen satış fiyatı, tüm vergiler dahil olmak üzere 35.000 TL'dir.


Honda Civic Fabrika çıkışlı LPG hangi model?

Triger Seti Değişiminde Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler

Marka ve modele göre değişmekle birlikte, triger kayışı genellikle her 60.000 kilometrede bir değiştirilmelidir. Honda Civic 1.6 ies triger seti değiştirirken, setin tüm parçaları aynı anda değiştirilmelidir.


Honda Civic en fazla kaç basar?

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON

Yakıt Kapasitesi 47 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.5 lt.


Honda Civic 2024 kaç TL?

Merhaba, Eco Elegance ile elegance arasında görsel bir fark yok. Sadece motorde bazı parçalar lpg ye uyumlu hale getirilmiş olarak fabrikadan çıkarılıyor. LPG kullancaksanız Eco Elagance almanız gerekir.

Honda Civic 2024 kaç para?

Performans. Bir önceki neslinde de olan 182 PS gücünde 240 Nm tork üreten Turbo benzinli motoru performanslı ve atik bir sürüş sağlarken 129 PS güce ve 180 Nm torka sahip yeni nesil Turbo LPG'li motor ise, önceki nesillerinden aldığı ilhamla yenileniyor, çok daha güçlü, teknolojik ve ekonomik bir sürüş sunuyor.

Honda Civic triger zinciri kaç km de değişir?

Honda fabrikası anlaşma gereği BRC kullanıyor. Kalite olarak iyidir hatta direk Honda Civic'e uyumlu kiti bile var (SEQUENT MY32 olması lazım) ancak özellikle rolantideki yüksek enjektör sesi ve OBD'li kitinin olmaması BRC'nin handikapları.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL