Nöbetçi noter keçiören

Nöbetçi noter keçiören Nöbetçi noter keçiören, Ankara Nöbetçi noter Pazar kaça kadar açık?, Nöbetçi noter ne iş yapar?, Ankarada kaç tane noter var?, Noter saat kaçta kapanıyor?, Nöbetçi noter Ankara kaçta açılıyor?

Ankara Nöbetçi noter Pazar kaça kadar açık?

Hangi noterin nöbetçi olduğu bilgisine internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Nöbetçi noterler Cumartesi günleri 09:00-16:00 arası, Pazar günleri ise 10:00-14:00 arasında hizmet verir. Noterler vatandaşın talebi doğrultusunda hukuk kapsamlı işlemleri yapmakla yetkili olan birimlerdir.

Nöbetçi noter ne iş yapar?

Bilindiği gibi nöbetçi noterliklerde, hafta içinde olduğu gibi, ikinci el araç satışı, ilk tescil işlemi, araç satış harici sözleşmeler, vekaletname, ihtarname, azilname, protesto, mirasçılık, defter, belge onayı vb. işlemler yapılıyor.

Ankarada kaç tane noter var?

TNB Ana Sayfa Ankara Noter Odası

× Odaya bağlı 247 adet noterlik vardır.


Noter saat kaçta kapanıyor?

Noterler hafta içi her gün saat 09:00'da mesaiye başlıyor ve akşam 17:00'a kadar hizmet veriyorlar. Noterler 12:30 - 13:30 saatleri arasında öğle molası vermektedir.

Nöbetçi noter Ankara kaçta açılıyor?

Hafta içi notere zamanı kalmayanlar, işlemlerini cumartesi ve pazar günü yaptırabilir. Hafta sonu işlemler için nöbetçi noterler bulunuyor. Hafta sonu 10.00 – 16.00 saatleri arasında nöbetçi noterler hizmete açıktır.

Ankarada noterler saat kaçta açılıyor?

​4 Haziran 2021 Cuma gününden itibaren noterliklerde, mesai başlama saati 09.00, mesai bitiş saati ise 17.00'dır.

Nöbetçi noter aynı fiyat mı?

Nöbetçi noterler cumartesi ve pazar günleri 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermekte. NÖBETÇİ NOTERLERDE FİYAT FARKI VAR MI? Nöbetçi noterlerdeki fiyat tarifesi ile hafta içi noter işlemleri aynıdır.

Cumartesi günü araç satışı olur mu?

İşlemlerin hangi noter tarafından gerçekleştirileceği konusunda herhangi bir sınırlama yoktur. Kendi bulunduğunuz bölgedeki ya da aracı satın alan kişinin bulunduğu yerdeki noterlerden işlem yaptırabilirsiniz. Nöbetçi noterler vasıtasıyla hafta sonları da işlemlerinizi yaptırma şansınız vardır.

Hafta sonu vekalet verilir mi?

Söz konusu uygulamanın, noterdeki işlemlerin hafta sonları da yapılabilmesine olanak sağlayacağını vurgulayan Gül, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımız cumartesi notere gidebilecek, pazar notere gidebilecek. Nöbetçi eczane gibi nöbetçi noter ile işlemini yapacak, tespitini yapacak, vekaletini verecek, sözleşmesini yapacak.

Noter vekalet ücreti 2024 ne kadar?

Güncel Noter Vekaletname Ücretleri Mart 2024

Vekaletname: Bir kişiye yetki vermeniz gereken durumlarda vekaletname düzenleyebilirsiniz. Vekaletnamenin türüne göre (genel vekaletname, özel vekaletname) ücret değişmektedir. 2024 yılında Vekaletname vermek isteyen bir kişinin ödeyeceği noterlik ücret 783,82 TL'dir.


victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL