Göcek noter

Göcek noter Göcek noter, Fethiye'de nöbetçi noter var mı?, Göcek nüfusu ne kadar?, Göçek hangi ile bağlı?, Fethiyede kaç tane noter var?, Nöbetçi noter ne iş yapar?

Fethiye'de nöbetçi noter var mı?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Adalet Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliğinin uygulaması kapsamında "Nöbetçi Noter" hizmet veriyor. Süleyman Demirel Bulvarı İlba İş Merkezi'nde bulunan Fethiye 1. Noterliği, bu kapsamda nöbet hizmetini yürütüyor.

Göcek nüfusu ne kadar?

Fethiye-Göcek Özel Çevre Koruma Bölgesi; Muğla ili, Fethiye ilçesi ve buna bağlı 6 belde 6 köyden oluşmaktadır. Fethiye-Göcek, Özel Çevre Koruma Bölgesi Muğla İlinin Akdeniz Bölgesi sınırları içinde ve güneydoğusunda yer alır. Muğla'nın yaklaşık 120 km güney doğusunda yer almaktadır.

Göçek hangi ile bağlı?

Bilindiği gibi nöbetçi noterliklerde, hafta içinde olduğu gibi, ikinci el araç satışı, ilk tescil işlemi, araç satış harici sözleşmeler, vekaletname, ihtarname, azilname, protesto, mirasçılık, defter, belge onayı vb. işlemler yapılıyor.

Fethiyede kaç tane noter var?

Noterler, devlet kurumu olduğu için hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir. Nöbetçi Noterlikler Cumartesi ve Pazar Günleri saat 10.00 - 16.00 aralığında hizmet vermektedir.

Nöbetçi noter ne iş yapar?

Sayısız ve birbirinden güzel koy ve adanın bulunduğu Göcek Körfezi yatlar ve mavi yolculuk teknelerinin en gözde yeridir. Yatlar için her türlü servisin verildiği altı marina var Göcek'te. Dünyanın ve Türkiye'nin "top sosyete"sinin buluşma noktasıdır Göcek koyları ve adaları.

Antalya Nöbetçi noter saat kaça kadar açık?

13 ilçe arasında toplam nüfus baz alındığında en büyük üç ilçe sırasıyla Bodrum, Fethiye ve Milas'dır. Bu veriye göre üç ilçesi, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'den büyüktür. Türkiye'de bu özellikte olan başka bir il yoktur. Toplam nüfusa göre en küçük üç ilçe ise sırasıyla Kavaklıdere, Datça ve Ula'dır.

Göcek in neyi meşhur?

Ege ile Akdeniz sularının kesişme noktasında yer alan Göcek, el değmemiş ormanları, berrak denizi, saklı güzel koyları, antik eserleri ve henüz keşfedilmemiş birbirinden güzel yerleriyle sadece ülkemizde değil dünya genelindeki en güzel tatil beldelerinin başında gelmektedir.

Göcek'te kaç tane marina var?

Muğla'ya bağlı minik ve şirin bir yer olan Göcek, önceden Likyalıların yaşadığı ve Daidala adı verilen bir bölgeydi. Tarihi önemi büyük olan Göcek; pek çok antik tarihi esere ev sahipliği yapar. Ayrıca antik kent batıkları arasında yüzmeye, yat turlarına, rüzgar sörfüne, doğa yürüyüşüne ve dalışa son derece uygundur.

Muğla'nın en büyük ilçesi hangisi?

Göcek - Kaş arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Göcek - Kaş arası toplam 313 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 5 saat sürüyor.

Göcek hangi denize bağlı?

Görev ve Sorumlulukları Nelerdir? Noterler, tüzel ve gerçek kişiler arasında yapılan işlemleri hukuki dayanağa bağlar ve evraklara resmiyet kazandırırlar. Özel olarak tespit işleri, emanet işleri, vasiyetname ve ölüme bağlı diğer işlemlerle birlikte tebligat işlemlerinden sorumludur.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TLAnkara Göğüs Estetiği