12C nereden kalkar?

12C nereden kalkar? 12C nereden kalkar?

12 C nereden kalkıyor?

12C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel) 12C otobüs hattının ilk durağı Üsküdar Devlet Hastanesi - Son Durak (12c)(14c) Yönü olup son durağı Üsküdar Devlet Hastanesi - Son Durak (12c)(14c) Yönü durağıdır. 12C (Üsküdar Devlet Hastanesi -Üsküdar Devlet Hastanesi), her gün çalışıyor.

Üsküdar Devlet Hastanesi hangi durakta?

*Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköymetrosuna binerek Bağlarbaşı durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile Üsküdar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz. *Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ayrılıkçeşmesi durağında inip Marmaraya aktarma yapınız.

14a hangi duraklardan geçiyor?

11T, Barbaros, Üsküdar bölgesinde bulunan Üsküdar Devlet Hastanesi konumuna giden son Otobüs aracıdır.


Üsküdar Devlet Hastanesi hangi iett gider?

122C otobüs hattının ilk durağı Mecidiyeköy Viyadük - Gayrettepe Yönü olup son durağı Tepeüstü - Son Durak (20ü) Yönü durağıdır. 122C (Mecidiyeköy Viyadük -Tepeüstü), her gün çalışıyor.

122 C nereden kalkıyor?

11C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

11C otobüs hattının ilk durağı Hattat Hasan Çelebi Caddesi - Peron Yönü olup son durağı Üsküdar Marmaray - Harem Yönü durağıdır.


11C nereden kalkıyor?

Adile Sultan Kasrı durağında inmeniz gerekmektedir. Yaklaşık 660 metre yürüdükten sonra (10dk.) ulaşacaksınız. *Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköymetrosuna binerek Bağlarbaşı durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile Üsküdar Devlet Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Devlet Hastanesi hangi metro durağına yakın?

11T, Barbaros, Üsküdar bölgesinde bulunan 14C Üsküdar Devlet Hastanesi - Kadıköy konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Kadıköy'den Üsküdar Devlet hastanesine hangi Otobüs gider?

11ÜS, Mimar Sinan, Üsküdar bölgesinde bulunan 15B Üsküdar - Ümraniye Devlet Hastanesi Otobüsü konumuna giden son Otobüs aracıdır.


Ümraniye'den Üsküdar Devlet hastanesine hangi Otobüs gider?

14A Alemdağ - Kadıköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir. 9H Cumhuriyetköy-Çekmeköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir.

14A Kadikoye gidiyor mu?

Üsküdar tarafında Mihrimah Sultan durağından 15, 15P, 15T numaralı otobüslere binip 31 durak sonra (55dk.) Beykoz Devlet Hastanesi durağında inerek ulaşabilirsiniz.

41c hangi duraklardan geçiyor?

C-117, Barbaros, Üsküdar bölgesinde bulunan Üsküdar Devlet Hastanesi konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır.

19a hangi duraklardan geçiyor?

92C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

92C otobüs hattının ilk durağı Eminönü - Sahil Yönü olup son durağı Haznedar - Son Durak Yönü durağıdır. 92C (Eminönü -Haznedar), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 92C hattında 42 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 43 dakika.


victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL