Patara kamping alanları

Patara kamping alanları Patara kamping alanları, Patara nerede kamp yapılır?, Patara plajında kamp yapılır mı?, Patara da ne var?, Patara Plajı tesis var mı?, Patara giriş ücreti ne kadar?, Patara da yüzülür mü?

Patara nerede kamp yapılır?

Gelemiş Köyü Patara'nın batısında yer alıyor ve birkaç özel tesisi bulunuyor. Gündüz plajda vakit geçirebilir daha sonra kampınızı belirlediğiniz alanlara kurabilirsiniz. Bu yerlerden biri Patara Green Park Camping. İşletme, Seydişehir Karadere Plajı'nda yer alıyor ve hem restoran hem kamp alanı olarak hizmet veriyor.

Patara plajında kamp yapılır mı?

3- Patara Plajı Kamp Alanı, Gelemiş-Kaş

Patara Plajı Kamp Alanı, 1. derece sit alanı olarak korunan ve deniz kaplumbağalarının Akdeniz'deki en önemli yumurtlama alanlarından olan Patara Plajı'nın yanı başında benzersiz bir tatil deneyimi sunuyor.


Patara da ne var?

Rüzgar erozyonuyla yer değiştiren kum tepeleri Patara Plajı'nda çöl manzarası yaratıyor. İnce kumlu ve oldukça sığ olan denizi nedeniyle çocuklu ailelerin için çok keyifli Patara. Plajımızda hizmet veren bir tesis var. Plajda şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

Patara Plajı tesis var mı?

Eğer Müzekart'a sahip değilseniz ören yerine 90 TL karşılığında giriş yapabiliyorsunuz. Hatırlatmadan geçmeyelim, öğretmenler ve öğrenciler de Patara Antik Kenti'ne ücretsiz giriş yapabiliyor.

Patara giriş ücreti ne kadar?

Patara Plajı'nda Yüzülür Mü? Patara Plajı, tertemiz sahili ile Akdeniz'de yüzülebilecek en güzel plajlardan biri. Plaja her yıl binlerce yerli ve yabancı turist geliyor. Sit alanı olması sebebiyle, oldukça iyi korunan plajda denize girmek çok özel bir deneyim olacak.

Patara da yüzülür mü?

Patara kumsalı, çevredeki kumsallara göre daha uzundur. 18 km uzunluğundaki kumsalın derinliği yer yer 200-300 metreye ulaşır. Kumu ince, denizi sığdır. Hemen hemen hiç durmayan rüzgârı nedeniyle rüzgâr sörfü için de uygundur.

Patara Plajı denizi derin mi?

Plajda ücretsiz kullanabileceğiniz yeterli sayıda soyunma kabini, duş ve umumi tuvalet mevcuttur. Plaj işletmesinin plajda yeme – içme hizmeti veren kafe – restoran yeri bulunmaktadır. Patara bölge olarak çok fazla rüzgar alan bir bölge olmasından dolayı birçok kum tepecikleri oluşmuştur.

Patara ücretli mi?

Plaja varmak için önce birçok konaklama tesisi ve kafenin olduğu Gelemiş köyünden sonra Patara Antik Kentinden geçiyorsunuz. Plajın girişi ücretli. Patara Antik girişi için bilet alanlar plaj girişinde ücret ödemiyorlar.

Patara Plajı parali mi?

Likya döneminde liman şehri olarak kurulan Patara, su yolları, amfi tiyatrosu, şehir kapısı, sütunlarla süslenmiş mermer yolları, meclis binası ve pek çok nadide yapılarıyla, Anadolu topraklarının tarihi zenginliğini yansıtacak muhteşem bir yer.

Patara Neyi Meşhur?

El değmemiş doğasının tüm güzelliklerini sunan Patara Plajı, aynı zamanda Noel Baba olarak anılan Aziz Nikolaus'un da doğum yeri olduğu söylenmektedir. Türkiye'nin en uzun 2. Kumsalı olan Patara Plajı aynı zamanda oldukça geniş bir kumsala da sahiptir.

Patara neyi meshur?

Günümüzde Muğla'nın Fethiye ilçesi ve Antalya'nın Kaş ilçesi sınırları içinde kalan Patara, coğrafi konumunun verdiği avantaj sayesinde uzun yıllar boyunca ayakta kalabildi. Patara bulunduğu bölgedeki denize ulaşımı olan tek yerdi. Sahip olduğu doğal liman sayesinde Anadolu'nun güneyindeki deniz ticaretine yön verdi.

Patara neden önemli?

Zamanında Kemal Sunal ve Şener Şen'in başrolünü oynadığı 'Tosun Paşa' ile İbrahim Tatlıses'in başrolünde yer aldığı 'Sabuha' filmleri Patara'nın kum tepelerinde çekilmişti.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL