Hifu cihazı

Hifu cihazı Hifu cihazı, HIFU cihazı ne ise yarar?, HIFU işe yarıyor mu?, HIFU nedir kaç seans yapılmalı?, En iyi HIFU cihazı hangisi?, HIFU yüzü eritir mi?, HIFU kimler yaptıramaz?

HIFU cihazı ne ise yarar?

HIFU (Yüksek Yoğunluklu Odaklı Ultrason) bir cilt gençleşme yöntemidir ve cilt sıkılaştırma, kırışıklık azaltma ve yüz germe gibi estetik amaçlarla kullanılır.

HIFU işe yarıyor mu?

Hifu ses dalgalarının cildin istediğimiz katmanında odaklayarak o noktada ısı oluşturur. Deriye zarar vermeden ciltte sıkılaşma ve kollojen dokusunun uyarımını sağlar. Hifu Gerçekten Etkili midir? Evet, fokuslu ultrason cildin sıkılaştırılmasında güvenli, etkili ve cerrahi olmayan bir uygulama olarak kabul edilir.

HIFU nedir kaç seans yapılmalı?

HİFU uygulaması genellikle tek seans yeterli olmaktadır. Sarkmanın derecesine göre 2-3 seans uygulanabilir. Vücut bölgelerinde sarkmalarda veya yağ yıkımı gerekenlerde tekrarlayan seanslar etkinliği artırır. HİFU uygulamalarında en önemli detaylardan biri de her mevsim uygulanabilmesidir.


En iyi HIFU cihazı hangisi?

En etkili hifu cihazı FDA onaylı ULTHERA'dır. Ulthera tedavisi kendi adı ile de bilinen bir yüksek frekanslı bir ultrason tedavisidir. Ulthera değişik boy başlıkları ve etkin yüksek ultrason sistemi ile etki eder. Yapılan pek çok çalışmada etkinliği kanıtlanmış bir yüz germe tedavisi sunar.

HIFU yüzü eritir mi?

Özetle; Ameliyatsız Yüz Germe (HIFU),uygun kişilerde cerrahiye güvenli bir alternatif olarak mevcut en güçlü tedavidir. Yüzde (özellikle çene altı-gıdı) yağ parçalamak ve cildi sıkılaştırmak için etkili bir ameliyatsız estetik yöntemidir.

HIFU kimler yaptıramaz?

Kimler Hifu Yaptırabilir? HIFU uygulaması, yüz ve vücudunda sarkma sorunları yaşayan 30 – 65 yaş ve işlem için engel bir hastalığı olmayan herkes güvenle yaptırabilir. Fakat aşırı sarkma sorunu yaşayan kişilerde sonuç alınamayabilir.Yüzü çok ince ve dokusu az olan kişiler için hifu uygun değildir.

HIFU yaptırdıktan sonra nelere dikkat edilmeli?

HIFU cilt tedavisinden sonra birkaç hafta fazla güneş ışığına ve aşırı soğuğa maruz kalmamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Uygulama sonrası güneşte fazla kalmayarak hiperpigmentasyonu önleye bilirsiniz. Güneş yanığı ve cilt hasarı olasılığını azaltmaya yardımcı olacağı için güneşte fazla kalmamak önemlidir.

HIFU yan etkileri nelerdir?

HIFU Zararları Nelerdir? Cilt sıkılaştırma uygulamasının genel olarak zararları bulunmamaktadır. Yan etki olarak adlandırılabilecek ancak çok sık görülen durumlar vardır. Yüzde kızarıklık, renginde değişim, hafif düzeyli yanma ya da acı herkeste görülmektedir.

HIFU yılda kaç kez yapılır?

Ameliyatsız yüz germe işlemini senede 1 defa yaptırmak yeterlidir. Ancak seans sonrası 3 ay sonrasında tekrardan kontrol amaçlı tekrardan dermatoloji uzmanınız ile görüşme sağlanabilir.

HIFU dolgu eritir mi?

HIFU uygulamaları, cildin derin tabakalarına önceden uygulanmış olan yağ greftleri, dolgu, ip gibi maddelerin etki kalıcılığını azaltırken, nörotoksinlerin etkisini de çözebilir.

HIFU kaç dakika sürer?

Fokus Ultrason (HIFU) işlemi, uygulama alanına ve atış sayısına bağlı olarak 30-60 dakika arası sürmektedir.

HIFU dan sonra botox yapılır mı?

Hıfu cilt gençleştirme yöntemleri bir arada kullanılabilir mi? İşlemden 15-30 gün sonra PRP, yüz mezoterapisi, mikro iğneleme, dolgu ve botoks yapılarak işlemin sonuçları çok daha iyi hale getirilebilir.

HIFU acıtır mı?

Fokus ultrason uygulaması hekim tarafından gerçekleştirilen bir uygulamadır; Hafif bir lokal anestezi ile uygulanır. Seans süresi 45 dakika ile 1 saat arasındadır. İğne batmasına benzer hafif bir acı hissi duyulabilir.

HIFU kaç ayda bir yapılır?

Kimi durumlarda, örneğin cilt ağır ve yağlı özellikte olduğunda, bu uygulamadan 6 ay sonra 2. bir seansa ihtiyaç duyulabilir. Fokuslu Ultrason tedavisinin etkisi, hastadan hastaya değişmekle birlikte yaklaşık 1-2 yıl süresince gözlemlenir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL