Bellona Düğün Paketi 2023

Bellona Düğün Paketi 2023 Bellona Düğün Paketi 2023

Bellona düğün paketi neler var?

(Perakende mağazalarda geçerlidir.) Kampanya 01 Kasım 2023 tarihinde başlayacak, 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir. Kampanya süresince belirlenen yatak modellerinde yatak ve bazayı birlikte alan tüketicilere bazada %10 ilave indirim uygulanacaktır. * (Perakende mağazalarda geçerlidir.)

Düğün paketi ne kadar?

Kasım ayında yapılan büyük indirimler sayesinde hayallerinizdeki ürünleri paranız cebinizde kalarak elde edebilirsiniz.

Bellona kampanya ne zamana kadar?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.


Bellona indirim ne zaman?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır. Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir.

3 lü düğün paketi nedir?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.

Bellona mı istikbal mi?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.


Bellona'da düğün paketi var mı?

Beyaz eşya düğün paketi evlilik hayatına başlayacak olan çiftlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bir pakettir. Bu paket içinde çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ya da ocak gibi temel beyaz eşyalar bulunur.

Modalife düğün paketi kaç para?

Bellona mağazalarından yapacağınız alışverişlerinizde Hızlı Finansman kullanın, 36 taksitle zamanı durdurun. Hızlı Finansman bayisi olan Bellona mağazalarından yapacağınız 100 bin TL'ye kadar tüm alışverişlerinizi 36 taksitle ödeyebilir, taksitlerinizi 3 ay erteleyebilirsiniz.

Beyaz eşya düğün paketi nedir?

Elden senetle 12 Ay TAKSİT imkanı ile sizleri. mağazamıza bekliyoruz.

Bellona kaç ay taksit yapıyor?

Kredi Başvuru ve Kullandırım Aşamaları

Değerlendirme sonrasında alışverişini tamamla. Kredi taksitlerini ON Mobil, ON İnternet Şubesi, Halkbank ATM'leri, TEB ATM'leri, İş Bankası ATM'leri ve PTT şubeleri aracılığı ile ödeyebilirsin.


Bellona elden taksit var mı?

a) ALICI, STANDART ÜRÜN/ler'de teslim tarihinden itibaren 14(ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin veya cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. ALICI'nın cayma hakkına ilişkin süresi mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ALICI'nın ÜRÜN/ler'i teslim aldığı gün başlar.

Bellona hangi banka ile çalışıyor?

CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Kampanya'ya dahil CardFinans Fix ile 28 Şubat 2021'e kadar kadar anlaşmalı Bellona yetkili satıcılarında QNB Finansbank POS'larından 100 TL-30.000 TL arası yapacağınız 2-10 arası taksitli alışverişlerinize +2 taksit fırsatı!

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL