12 A nereden geçiyor?

12 A nereden geçiyor? 12 A nereden geçiyor?

12 A nereye gidiyor?

12A (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel) 12A otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim2 olup son durağı Üsküdar Marmaray durağıdır. 12A (Kadiköy-Üsküdar Marmaray), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 12A hattında 20 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 25 dakika.

Kadıköy Üsküdar'a hangi otobüs gider?

12A (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

12A otobüs hattının ilk durağı Üsküdar Marmaray olup son durağı Kadıköy - Rihtim2 durağıdır. 12A (Üsküdar Marmaray-Kadiköy), her gün çalışıyor.


14a hangi duraklardan geçiyor?

130A, Kadıköy - Üsküdar adresine giden son Otobüs.


13Y nereden geçiyor?

İSTANBUL'DA 24 SAAT KESİNTİSİZ ULAŞIM DEVAM EDİYOR

Metrobüs ve otobüs hatlarında, haftanın her gününde gece seferleri 01.00 ile 06.00 saatleri arasında uygulanıyor. Otobüslerde E3 ile E10 hariç diğer hatlarda gündüz tarifesinin çift biletle hizmet veriliyor.


16 A nereden geçiyor?

Marmaray aracılığıyla Kadıköy'e gitmek istiyorsan Marmaray'ın herhangi bir durağından binebilir, Ayrılık Çeşmesi durağında inebilirsin. Ayrılık Çeşmesi durağından Kadıköy- Kartal metrosuna bindikten sonra bir diğer durakta inerek Kadıköy'e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Iett otobüsleri saat kaçta bitiyor?

Güneybatıda Kadıköy, batıda Üsküdar, kuzeyde Ümraniye, güneyde Maltepe ve doğuda Sancaktepe ilçeleriyle komşudur. 1992 yılında Küçükçekmece'den ayrılarak ilçe hâline getirildi.

Ayrılık çeşmesinden Kadıköye nasıl gidilir?

Kadıköy (Eski) İskelesi'nden yapılır.

Üsküdar ve Kadıköy yakın mı?

14A Alemdağ - Kadıköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir. 9H Cumhuriyetköy-Çekmeköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir.


Kadıköy Üsküdar Vapuru nereden kalkıyor?

14A (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

14A otobüs hattının ilk durağı Halit Bin Velit Camii - Üsküdar 14a-522 Yönü olup son durağı Kadıköy - Rihtim1 durağıdır. 14A (Halit Bin Velit Camii -Kadiköy), hafta içi çalışıyor.


14A Kadikoye gidiyor mu?

11A (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

11A otobüs hattının ilk durağı Necip Fazil Metro - Sultanbeyli Yönü olup son durağı Nişantepe - Nişantepe Yönü durağıdır. 11A (Necip Fazil Metro -Nişantepe), hafta içi çalışıyor.


14 A nereden kalkıyor?

14T (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

14T otobüs hattının ilk durağı Atatürk Mahallesi Peronlar - Sondurak Yönü olup son durağı Kozyataği Metro - Kartal Yönü durağıdır.


11 A nereye gidiyor?

Metrobüsler 24 saat hizmet vermektedir. Sabah saatlerinde 1-2 dakika aralıklarla sefer düzenlenmektedir. Metrobüs seferleri gece 01.00 ile 05.30 aralığında yarım saat veya bir saat arayla düzenlenerek faaliyet göstermektedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL