39750

39750 39750, Tekirdağ Muratlı posta kodu nedir?, Türkiye'nin posta kodu kaçtır nedir?, İl kodu ne demek?, Posta kodu ne anlama gelir?, 34000 posta kodu nereye ait?, Posta kodu neye göre belirlenir?

Tekirdağ Muratlı posta kodu nedir?

Tekirdağ Muratlı posta kodu nedir?, Önemli bir konum aracı olarak değerlendirilen posta kodu ülke illeri için kullanılır. Türkiye'nin posta kodu ise: 38000'dir. Posta kodunun yanı sıra aynı zamanda ülkelerin özel alan kodu da bulunmaktadır. Türkiye'nin alan kodu ise +90 olarak kullanılmaktadır.

Türkiye'nin posta kodu kaçtır nedir?

Türkiye'nin posta kodu kaçtır nedir?, İl plaka kodları şehirleri temsil eder. Örneğin 14 numaralı araç kodları Bolu ilini temsil ederken 22 numaralı il plaka kodu Edirne ilini temsil eder. Türkiye'nin il plaka kodu ise 84 olarak bilinir. Ülkenin resmi il plaka kodu olarak 84 ön plana çıkar.

İl kodu ne demek?

İl kodu ne demek?, Posta kodu, bir adrese mektup gönderirken gerekli olan harf veya basamaklar serisidir. Bir kere posta kodu kullanıldığında, diğer işlemler için de mümkün hale gelir.

Posta kodu ne anlama gelir?

Posta kodu ne anlama gelir?, İstanbul'un plaka kodu 34'tür. Buna göre posta kodunun ilk iki rakamı 34 olarak belirlenir. İstanbul'un genel posta kodunun tamamı ise 34000 olarak belirlenmiştir. Zeytinburnu 34025 olarak belirlenmiştir.

34000 posta kodu nereye ait?

34000 posta kodu nereye ait?, Türkiye'de Posta kodları, 5 hanelidir, ilk iki hanesi Trafik plaka kodlarından, kalanı ilin ilçesindeki yeri gösterir.

Posta kodu neye göre belirlenir?

Posta kodu neye göre belirlenir?, Telefonunuzda 255 ile başlayan aramayı gördüğünüzde en çok merak edeceğiniz konuların başında 255 nerenin telefon kodu sorusu gelebilir. Bu sorunun cevabını öğrenmek sizin için son derece önemli de olabilir. 255 nerenin telefon kodu şeklindeki sorunun cevabı ise, Tanzanya olmaktadır.

Fatih posta kodu nedir?

Fatih posta kodu nedir?, 03 il plaka kodu, Türkiye'nin Afyon iline aittir.

69 Nerenin Plakası?

69 Nerenin Plakası?, Çankaya ilçesinin posta kodu ise 06530 olarak düzenlenmiştir. Çankaya ilçesine bağlı olan pek çok mahalle bulunur. Çankaya ilçesine bağlı toplamda 19 mahalle yer almaktadır.

255 Hangi ilçenin kodu?

255 Hangi ilçenin kodu?, Şanlıurfa ilinin posta kodu 63000'dır.

3 hangi şehir?

3 hangi şehir?, Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir'in posta kodu 35000'dir.

Ankara'nın kod numarası nedir?

Ankara'nın kod numarası nedir?, Ülke kodu bir ülkenin isminin kısaltılmış halidir. Uzun ülke isimleri bu şekilde daha kolay kullanıma sunulmuştur. Bu kodlar uluslararası nitelik taşır.

Ankara Çankaya posta kodu nedir?

Ankara Çankaya posta kodu nedir?, Posta kodu; evrak, kargo, mektup gönderimi yaparken kullanılan 5 haneli rakama verilen isimdir. Her ile, ilçeye, mahalleye özgü olan posta kodu rakamları, gönderim yapılacak ürünlerin tasnifi ve alıcı adresinin tespit edilmesi için kullanılır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL