3219 nitelik kodu nedir?

3219 nitelik kodu nedir? 3219 nitelik kodu nedir?, 3319 nitelik kodu nedir?, 3329 nitelik kodu nedir?, Önlisans mezunları nerelerde memur olabilir?, 3318 KPSS nitelik kodu nedir?

3219 nitelik kodu nedir?

Devlet Personel Başkanlığı'ndan talebimiz, bölüm belirleme sırasında ön lisans lojistik bölümü nitelik kodu olan 3219 kodunu da kullanması ve lojistik bölümü mezunları için de kadro kontenjanı oluşturmasıdır.

3319 nitelik kodu nedir?

Devlet Personel Başkanlığı'ndan talebimiz, bölüm belirleme sırasında ön lisans lojistik bölümü nitelik kodu olan 3219 kodunu da kullanması ve lojistik bölümü mezunları için de kadro kontenjanı oluşturmasıdır.

3329 nitelik kodu nedir?

3319 NİTELİK KODU NEDİR? Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak.


Önlisans mezunları nerelerde memur olabilir?

3329 ılahiyat önlisans programından mezun olmak. 3331 ıtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya ıtfaiyecilik ve Sivil Savunma önlisans programından mezun olmak. 3347 Kimya veya Kimya Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.

3318 KPSS nitelik kodu nedir?

KPSS önlisans puanlarıyla adaylar zabıta, icra katibi, infaz koruma memuru, düz memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, hizmetli, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, danışma memuru gibi kadrolara başvuru yapabiliyor.

3319 nitelik kodu Hangi bölüm?

KPSS 3318 nitelik kodunun anlamı şudur: Tapu ve Kadastro, Tapu Kadastro veya Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu önlisans programlarının birinden mezun olmak.

3301 nitelik kodu nedir?

3319 Nitelik kodu: Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak.


3001 nitelik kodu Hangi bölüm?

Pek çok kişi için son derece önemli bir araştırma konusunu oluşturan 3301 nitelik kodu Emlak ve Emlak Yönetimi, Pazarlama, Gayrimenkul, Yönetimi, önlisans programından birinden mezun olma koşulunu ifade eder. 3301 nitelik kodunun mevcut olduğu kadrolar için, bu önlisans programından mezun olma şartı anlamına gelir.

3149 nitelik kodu nedir?

1103 nitelik kodu; Cinsiyeti kadın olmak. 3001 nitelik kodu; Bölüm fark etmeksizin Meslek yüksekokullarının herhangi bir ön lisans programından mezun olmak şartını gerektiriyor.

3179 nitelik kodu nedir?

3149: Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Ormancılık ve Orman Ürünleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

2 yıllık önlisans mezunu memur kaç derece alır?

3179 NİTELİK KODU

büro yönetimi ve sekreterliği, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı önlisans programlarından mezun olması gereklidir.


Önlisans mezunu düz memur olabilir mi?

Genel olarak, lise mezunları 13 üncü derecenin 3 üncü kademesinde, ön lisans mezunları 10 uncu derecenin 2 nci kademesinde, lisans mezunları ise 9 uncu derecenin 1 inci kademesinde memuriyet görevine başlar.

Önlisans mezunu KPSS ile polis olabilir mi?

Fakat 2 yıllık (ön lisans) ya da 4 yıllık (lisans) bölüm okuyan üniversite mezunları da memurluk yapabilir. Ayrıca memur olmak için KPSS'ye (Kamu Personeli Seçme Sınavı) girilir. KPSS'de yeterli puanı almak için ise sınava hazırlanmak gerekir. Sınavda geçerli puanı aldıktan sonra atanma süreci de ek süre ister.

3226 nitelik kodu nedir?

Önlisans (2 yıllık) veya lisans(4 yıllık) mezunu olmak kaydıyla ÖSYM tarafından her yıl yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan İçişleri Bakanlığının belirlediği taban puanını alabilen herkes kanunda sayılan şartları da sağlaması halinde POMEM'e başvurarak polis olabilmektedir.

4001 KPSS nitelik kodu nedir?

İşletme Lisans Program Alan Kodu 3226 olup, DGS kılavuzu için tıklayınız. Yıllara göre; DGS ile öğrenci alınan programları, puan türlerini ve en küçük (taban) - en büyük (tavan) puanlarını görmek için tıklayınız.

6225 kodu nedir?

4001 nitelik kodunun tek bir şartı bulunmaktadır. 4001 numaralı nitelik kodu herhangi bir lisans programından mezun olma şartıdır. Böylece KPSS sınavında başarılı olan kişiler tercih yaparken herhangi bir lisans programından mezun olmuş ise bu alanı tercih edebilirler.

4431 nitelik kodu nedir?

6225: MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası sahibi olmak.

3001 KPSS nitelik kodu nedir?

4431:Bu kod İşletme, İşletmecilik vb. bölümlerden mezun olan adayları kapsamaktadır. Kurumların açıktan yaptığı alımlara veya ÖSYM aracılığıyla doğrudan yerleştirmede KPSS P1, KPSSS P2 ve KPSS P3 puanı ile başvuru yapabilmektedirler.

4005 nitelik kodu nedir?

3001 nitelik kodu , KPSS'ye giren adaylar için kullanılan bir nitelik kodudur. Bu kod, "Meslek yüksekokullarının herhangi bir önlisans programından mezun olma" şartını ifade eder.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL