2050 ne anlatıyor?

2050 ne anlatıyor? 2050 ne anlatıyor?, 2050 kitabı kaç sayfa?, 2050 kitabının yazarı kimdir?, Dünyanın en çok sayfalı kitabı nedir?, Dünyanın en fazla sayfalı kitabı kaç sayfadır?

2050 ne anlatıyor?

2050 kitabı kaç sayfa?, David Passig'in yeni kitabı 2050, geleceğin alacağı şekli bilimsel yöntemlerle inceleyip akıl almaz sonuçlara varan etkileyici bir kitap. Birbirinden önemli dünya liderlerinin sıklıkla danıştığı Passig'in Türkiye baskısı için özel bir önsözle kaleme aldığı 2050'yi geleceğe kafa yoran herkes zevkle okuyacak.

2050 kitabı kaç sayfa?

2050 kitabı kaç sayfa?, David Passig'in yeni kitabı 2050, geleceğin alacağı şekli bilimsel yöntemlerle inceleyip akıl almaz sonuçlara varan etkileyici bir kitap. Birbirinden önemli dünya liderlerinin sıklıkla danıştığı Passig'in Türkiye baskısı için özel bir önsözle kaleme aldığı 2050'yi geleceğe kafa yoran herkes zevkle okuyacak.

2050 kitabının yazarı kimdir?

2050 kitabının yazarı kimdir?, 21 bin 450 sayfalık eser, bugüne kadar yapılmış en uzun kitap olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Manga serilerinden olan One Piece'in kitabı basıldı. Tek cilt olarak basılan kitap, dünyanın en uzun kitabı olarak tarihe geçti. Dünyanın en uzun kitabı unvanını kazanan kitap, 21 bin 450 sayfadan oluşuyor.

Dünyanın en çok sayfalı kitabı nedir?

Dünyanın en çok sayfalı kitabı nedir?, En ünlü manga serilerinden One Piece'in tek ciltli kitabı satışa çıktı. Dünyanın en uzun kitabı unvanını taşıyan eser, 21 bin 450 sayfa. 50 adet üretilen sınırlı sayıdaki kitaplar, 7 Eylül'de piyasaya sürülmesinin ardından günler içerisinde tükendi.

Dünyanın en fazla sayfalı kitabı kaç sayfadır?

Dünyanın en fazla sayfalı kitabı kaç sayfadır?, DÜNYANIN EN KALIN KİTABI

Agatha Christie'nin Miss Marple hikayelerinin tamamı 32 santimetre kalınlığında ve sekiz kilogram ağırlığında. Yaşlı dedektif 4032 sayfalık kitapta 32 olay, hırsızlık ve diğer suçları soruşturuyor.


En kalın kitabı kaç sayfadır?

En kalın kitabı kaç sayfadır?, Josua Reichters'in 32 sayfalık, Japon ipek kâğıdına basılmış ve elle deriye ciltlenmiş “Bilder-ABC” (Resimli Alfabe) kitabı, “dünyanın en küçük kitabı” olarak müzede bulunuyor. Kaset içindeki bu kitabın ağırlığı 5 miligram, boyutu 2.4 milimetre x 2.9 milimetre.

Dünyanın en küçük kitabı nedir?

Dünyanın en küçük kitabı nedir?, Dünyanın ilk kitabının M. S. 868 yılında yazıldığı biliniyor, kitabın adı “Diamond Sutra”. Diamond, elmas anlamına gelirken Sutra kelimesinin ise dini bilgi ve vaaz anlamını taşıdığı bilinir. Kıssalar ve öğütler içeren Diamond Sutra, aynı zamanda dini içerikli bir kitaptır ve Buda'nın öğretilerini kapsar.

Dünyanın ilk kitabı nedir?

Dünyanın ilk kitabı nedir?, Bir Kitap En Az Kaç Sayfa Olmalı? Bu durum kitabın türüne göre değişse de UNESCO, kitabın kapağı hariç en az 49 sayfa olması gerektiğini belirtmiştir. Türkiye'de ise bu durum alanınıza ve rakiplerinize göre değişkenlik gösterebilmektedir. İnsanların hoşuna gidebileceği bir kitap 96 – 240 sayfa arasındadır.

1 kitap kaç sayfa?

1 kitap kaç sayfa?, Ege Üniversitesi (EÜ) Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesi'nde bulunan, 32 sayfalık dünyanın en küçük kitabı, ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken eser.

Dünyanın en küçük kitabı kaç sayfa?

Dünyanın en küçük kitabı kaç sayfa?, James Audubon'un Birds of America eseri, 2000 yılında 8,8 milyona satılarak en pahalı basılı kitap rekorunu elinde tutmaktadır.

Dünyanın en pahalı kitabı nedir?

Dünyanın en pahalı kitabı nedir?, Aralıksız normal-hızlı bir okumada 5-6 saat sürer diyorum. Aralıksız normal-hızlı bir okumada 5-6 saat sürer diyorum.

300 sayfa kitap kaç saatte okunur?

300 sayfa kitap kaç saatte okunur?, A la recherche du temps perdu Marcel Proust

İngilizce'ye ilk olarak In Search of Lost Time olarak çevrilen roman tahmini 9.609.000 karakterle beraber yaklaşık olarak 1.3 milyon kelime içerir. Her harf bir karakter olarak sayılır ve boşlukların her biri de bir karakter olarak kabul edilir.


En uzun kitap ismi nedir?

En uzun kitap ismi nedir?, Standart ölçülerde roman boy 13 cm × 19,5 cm olarak bilinir. Raflarda gördüğünüz pek çok kitap standart roman boyutunda basılır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL