2024 model jeep renegade fiyatları

2024 model jeep renegade fiyatları 2024 model jeep renegade fiyatları, Jeep Renegade kaç para?, Jeep Renegade hangi markanın yan ürünü?, Jeep Compass sıfır fiyatı ne kadar?, Jeep Renegade km'de ne kadar yakar?

Jeep Renegade kaç para?

Jeep Renegade (BU), Jeep tarafından 2014 yılından bu yana üretilen küçük crossover SUV modelidir.

Jeep Renegade hangi markanın yan ürünü?

Yakıt Kapasitesi 48 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.4 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.9 lt.


Jeep Compass sıfır fiyatı ne kadar?

Jeep Türkiye, küçük SUV modeli Renegade'de Longitude ve Limited donanım seviyeleri arasındaki boşluğu Longitude Premium donanım seçeneği ile dolduruyor.

Jeep Renegade km'de ne kadar yakar?

Yakıt tüketimi Jeep® Renegade e-Hybrid motorizasyonda(l/100 km): 6,1 - 5,7; CO2 emisyonları (g/km): 139 - 130.

Jeep Renegade en dolu modeli hangisi?

Yakıt tüketim verilerine baktığımız zaman ise aracın oldukça ekonomik olduğunu söyleyebiliriz. Sınıf standartlarını rahatlıkla karşılayan model, dizel motor ünitesi ile şehir içinde 5,5 litre ve şehir dışında ise 4 litrelik bir tüketim verisi sunuyor.

Jeep Renegade 100 km ne kadar yakar?

Jeep Renegade özellikleri

2018 yılında en iyi B sınıfı SUV seçilen otomobil, pek çok beklentinizi aynı anda karşılayabilecek bir araç.


Jeep Renegade çok yakıyor mu?

Yeni Jeep Renegade, 3 silindirli turbo beslemeli 120 HP'lik 1.0 litre benzinli, 4 silindirli turbo beslemeli 150 ve 180 HP'lik HP'lik iki ayrı versiyonu olan 1.3 litrelik benzinli motorlarla satışa sunuluyor. Renegade'in tek dizel motor seçeneğini ise 1.6 litrelik Multijet II motor oluşturuyor.

Jeep Renegade hangi sınıf?

Bizim kullandığımız Renegade, Fiat imzalı 1,6 litrelik dizel motora sahipti. Değişken geometrili turbo besmeye sahip motor, 120 HP güç ve 320 Nm tork üretebiliyor. Motor maksimum torkunu 1750 d/d'da üretiyor ve bu değer aslında yüksek değil.

Jeep Renegade ne motoru var?

Jeep Cherokee, asıl olarak American Motors Corporation tarafından üretilen, dört çekişli bir dizi SUV sınıfı otomobil markasıdır. 2021'den beri Stellantis otomotiv grubu tarafından Jeep markası altında üretilmekte ve satılmaktadır.

Jeep Renegade Fiat motoru mu?

Jeep® Renegade, tüm sürüş koşullarında sınıfındaki en iyi 4x4 kabiliyeti için, iki inovatif güç aktarma organı sistemi - Jeep® Active Drive ve Jeep® Active Drive Low'u sunar.

Jeep sahibi kim?

Fiat Chrysler Automobiles'ın İtalyan ve Amerikalı tasarımcıları ile mühendisleri tarafından geliştirilerek İtalya Melfi'de üretilen Renegade, Jeep'in tarihinde İtalya'da üretilen ilk otomobil olma özelliğini de taşıyor.

Jeep Renegade 4x4 mü?

Bagaj Hacmi (5 Koltuk) 351 lt.

Jeep Renegade nerede Uretiliyor?

Jeep Renegade'in 1.6 litre turbo dizel motor ve 6 ileri DDCT otomatik şanzımanlı versiyonları, Longitude ve Limited isimli iki ayrı donanım seçeneğiyle tercih edilebiliyor. 1.6 litre turbo dizel motor ve 6 ileri DDCT otomatik şanzımanlı Renegade'ler 123 bin 850 TL'lik anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.

Renegade kaç beygir?

Bu hafta ki konuğumuz Jeep Renegade 1.6 Multijet Limited Otomatik ! Jeep'in geçmiş karakteristik tasarım çizgilerine sahip compact bir SUV.

Jeep Renegade kaç koltuk?

Yakıt Kapasitesi 48 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.6 lt.

Jeep Renegade otomatik vites mi?

Triger kayışının ömrü ortalama 90 bin kilometre veya 3 yıldır. Bu süreyi geçirmeden triger bakımınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Jeep Renegade SUV mu?

Genellikle SUV ve Pick Up araç üretimi yapan bir otomobil firmasıdır. Jeep Hangi Ülkenin Markası? Jeep Amerika Birleşik Devletleri'ne ait olan bir otomobil markasıdır. Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletine bağlı merkezi yer almaktadır.

Jeep Renegade 1.6 dizel ne kadar yakar?

Fiat Chrysler Automobiles'in markaları, FCA Italy ve FCA US olmak üzere iki ana yan kuruluş aracılığı ile faaliyet göstermektedir. FCA, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram Trucks, Abarth, Mopar, SRT, Maserati, Comau, Magneti Marelli ve Teksid markalarının sahibidir.

Jeep Renegade triger kayışı ne zaman değişir?

Jeep Renegade Longitude Premium'da, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Elektronik Devrilme Önleme Sistemi gibi yüksek seviye güvenlik ekipmanlarının yanı sıra 5 inçlik dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemi, elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklimlendirme kontrollü otomatik klima gibi konfor donanımları standart ...

Jeep marka hangi ülkeye ait?

renegade, jeep'in amerika toprakları dışında üretilen ilk suv'u olma özelliğine sahip.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL