Citroen C4 Cactus 2024 Kullanıcı Yorumları

Citroen C4 Cactus 2024 Kullanıcı Yorumları Citroen C4 Cactus 2024 Kullanıcı Yorumları, Citroen C4 Cactus triger seti ne zaman değişir?, Citroen C4 Cactus SUV mu?, Citroen C4 Cactus ne kadar yakıyor?, Citroen C4 Cactus hangi segment?, Triger kayışının ömrü ne kadardır?

Citroen C4 Cactus triger seti ne zaman değişir?

Belirli Kilometre Aralığında: Triger kayışı veya zinciri genellikle belirli bir kilometre aralığında değiştirilir. Bu aralık, genellikle 60.000 kilometreden başlayıp 160.000 kilometreye kadar değişebilir.

Citroen C4 Cactus SUV mu?

Citroën C4 Cactus, Citroën tarafından 2002 yılından bu yana üretilen bir mini crossover SUV modelidir.


Citroen C4 Cactus ne kadar yakıyor?

Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 3.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.4 lt.

Citroen C4 Cactus hangi segment?

Triger Kayışının Ömrü Ne Kadar? Tıpkı araç lastiklerinde olduğu gibi triger kayışında da çoğunlukla kauçuk malzeme kullanılmaktadır. Kauçuk, otomobilin genelinde kullanılan metal gibi materyallere göre daha kısa ömürlüdür. Bu nedenle triger kayışı, şartlara göre değişse bile ortalama 3 yıllık ömre sahiptir.

Triger kayışının ömrü ne kadardır?

Citroen C4 1.6 HDI motor triger bakım 156 bin kilometrede değişiyor - YouTube.

Citroen C4 triger kayışı kaç km de değişir?

7 inç tablet ekrandan yönetilen müzik sistemi de bir hayli özellik barındırmaktır. 358 litre bagaj hacmi mevcuttur. hava yastıkları, hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği, viraj aydınlatmalı led farlar gibi donanımların her modelde bulunmaktadır.


C4 yokuş kalkış desteği var mı?

Sıfır Citroen C4 Cactus Fiyat Özellikleri

1.2 litrelik benzinli motor ve tam otomatik şanzımanıyla 146 bin 500 TL'den başlayan bir fiyat etiketi var.


Citroen C4 Cactus tam otomatik mi?

Citroën C4, Fransız otomobil üreticisi Citroën tarafından 2004 sonbahar'dan beri üretilen 'alt orta sınıf' aile (Avrupa'da C segment) otomobilirdir.

Citroen C4 hangi sınıf araç?

Türkiye'de Citroën'in C4 Cactus modelinde bulunan 1.2 litre 3 silindirli turbo benzinli PureTech motor, "Engine Of The Year" ödüllerinde kendi kategorisinde ikinci kez "Yılın Motoru" seçildi.

Citroen C4 Cactus turbo var mı?

Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 3.6 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.1 lt.

Citroen C4 uzun yolda ne yakar?

Citroen, kompakt sınıftaki C4 Cactus serisine, yeni nesil EAT6 otomatik şanzımanını Avrupa pazarları için sunmaya başlıyor. Altı ileri oranlı yeni otomatik şanzımanın, C4 Cactus'e yumuşak bir sürüş karakteri ve yüksek konfor seviyesi katacağı açıklanıyor.

Citroen C4 Cactus kaç beygir?

Yeni ë-C4 X ve C4 X modelleri, küresel pazarlar için sadece Avrupa'da, İspanya'nın Madrid kentindeki Stellantis Villaverde üretim tesisinde üretilecek ve satışlar 2022 sonbaharından itibaren kademeli olarak başlayacak.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL