tantra

tantra tantra, Tantra tekniği nedir nasıl uygulanır?, Tantra dokunuş ne demek?, Tantra öğretisi nedir?, Yap yum pozu ne demek?, Sık bırak yöntemi nasıl yapılır?, Yap yum pozu nasıl yapılır?

Tantra tekniği nedir nasıl uygulanır?

Tantra tekniğini öğrenen bir erkek boşalma duygusunun içine ilk düştüğü an olan plato noktasına (8 noktası) yaklaşınca karnını içeri çekerek aşk kaslarını kasar ve böylelikle boşalmayı geriletir. Yani erkek karnını içeri çekerek kasarken penisi, baş bölümü vajinada kalacak kadar dışarı çeker.

Tantra dokunuş ne demek?

Tantra, geçmişi 5 bin yıldan da eskiye giden bir Hint öğretisi. Sanskritçede tantra kelimesi 'birlikte dokunmuş' anlamına geliyor. Özellikle Budist ve Hindu meditasyon uygulayanlar, fiziksel olanı ruhsal olanla 'birlikte örmenin' bir yolu olarak tantrik seks de uyguluyor.

Tantra öğretisi nedir?

Tantra cinselliğin hem erkekte, hem de kadında çok farklı boyutlarda yaşanmasını amaçlayan bir düşünce, eylem sistemidir. Tantrik cinsellik, oldukça meşhur bir Hint felsefesi olan Tantradan gelen, temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti.

Yap yum pozu ne demek?

Yab yum, geleneksel bir tantra pozudur. Erkek bağdaş kurarak oturur, kadın bacaklarını uzatarak erkekle yüz yüze olacak şekilde kucağına yerleşir. Bu pozu kıyafetleriniz üstünüzdeyken de deneyebilirsiniz. Yab yum pozunda göz temasını koruyun ve birlikte nefes alıp verin.

Sık bırak yöntemi nasıl yapılır?

Sık-bırak tekniği: Cinsel birlikteliğe başlanıldıktan sonra erkek boşalacağını hissettiği esnada birleşmeyi durdurur ve penisinin gövdesi ile birleştiği yeri boşalma hissi geçene kadar sıkar. Boşalma isteği geçtiğinde, 30 saniye kadar sonra ön sevişmeye tekrar devam edilir.

Yap yum pozu nasıl yapılır?

Yap yum oldukça basit bir poz. Partnerinizden bağdaş kurarak oturmasını isteyin. Yüzünüz ona gelecek şekilde üste çıkın ve bacaklarınızı onun bedeninin etrafına dolayın. Altınıza koyacağınız bir yastıkla pozu daha konforlu bir hale de getirebilirsiniz.

Yam yum pozu ne demek?

Yab yum, Hindistan, Nepal ve Tibet Budist sanatta, erkek tanrının kadın eşiyle cinsel kucaklaşmadaki görüntüsü demektir. Bu temsildeki poz, genellikle, aktif kuvvetin veya yöntemin (eril olarak algılanan upāya), bilgelikle (dişil olarak algılanan prajña) mistik birliğini temsil eder.

Spiritüel cinsellik ne demek?

Spiritüel cinsellik partnerimizle fiziksel boyutun ötesinde bağlantı kurabilmektir. Cinsellik tek tanrılı dinlerde katı kurallara bağlı olsa da, hatta Katolik rahip/ rahibe örneklerinde olduğu gibi dinsellik cinselliği tümüyle dışlasa da spiritüellikten ayrı değildir. Cinsellik ve spiritüellik bir ve bütündür.

Tantra egzersizleri nedir?

Tantra, Sanskritçe yöntem demek.

Tantra sadece cinsel egzersizlerde değil, kötü alışkanlıkları olan insanların daha iradeli olması için de kullanılıyor. Tantra öğretileri seksin süresini uzatırken, alınan zevki katlıyor, insanların hem kendi bedenlerini hem de partnerlerinin bedenlerini daha iyi tanımalarını sağlıyor.


Cinsel konuşma ne demek?

Aşk konuşması, seksi konuşma olarak da bilinen erotik konuşma, fiziksel cinsel aktivite öncesinde ve sırasında cinsel heyecanı artırmak için açık sözcük imgelerini kullanma uygulamasıdır. Genellikle ön sevişmenin bir parçasıdır ve canlı erotik açıklamalar, kara mizah, küfür ve kaba sözler içerebilir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL