Apple Hesabı Silme, Apple hesabımı nasıl silerim?, iPhone Apple Kimliği nasıl silinir?, iCloud hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?, Apple Kimliği çıkış yaparsam ne olur?, iPhone Sıfırlarsak ne olur?, Apple Kimliği sıfırlama ne demek?
Apple Hesabı Silme
Hesabı silme: Ayarlar > Anımsatıcılar > Hesaplar bölümüne gidin, hesaba dokunun, sonra Çıkış Yap'a (iCloud hesabı için) veya Hesabı Sil'e (diğer hesaplar için) dokunun. Çıkış Yap'ı veya Hesabı Sil'i görmüyorsanız hesabınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor olabilir. Silme yönergeleri için bir yöneticiye danışın.
Apple hesabımı nasıl silerim?
Hesabı silme: Ayarlar > Anımsatıcılar > Hesaplar bölümüne gidin, hesaba dokunun, sonra Çıkış Yap'a (iCloud hesabı için) veya Hesabı Sil'e (diğer hesaplar için) dokunun. Çıkış Yap'ı veya Hesabı Sil'i görmüyorsanız hesabınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor olabilir. Silme yönergeleri için bir yöneticiye danışın.
iPhone Apple Kimliği nasıl silinir?
Hesabı tamamen kapatmak için e-posta hesabı sağlayıcınıza gidin. Ayarlar > Mail > Hesaplar'a gidin. iPhone'unuzdan silmek istediğiniz e-posta hesabına dokunun, sonra Çıkış Yap'a veya Hesabı Sil'e dokunun.
iCloud hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?
Apple Kimliğinizin parolasını girin ve Kapat'a dokunun. iOS 10.2 veya önceki bir sürümünü kullanıyorsanız Ayarlar > iCloud > Çıkış Yap'a dokunun.Çıkış Yap'a tekrar dokunun, ardından [Aygıtımdan] Sil'e dokunup Apple Kimliği parolanızı girin.
Apple Kimliği çıkış yaparsam ne olur?
Çıkış yaptığınızda, iCloud Drive'da saklanan belgelerinizin ve iCloud'da Kişiler, Takvim, Anımsatıcılar ve Mesajlar aracılığıyla saklanan verilerin kopyalarını almak isteyip istemediğiniz sorulur. Kopyalarını tutarsanız, iCloud, bunları diğer aygıtlarınızdaki yapılan değişikliklerle artık güncellemez.
iPhone Sıfırlarsak ne olur?
UYARI: Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil seçeneğine dokunursanız mevcut tüm içeriğiniz silinir. iPhone'u silme konusuna bakın. Tüm Ayarları Sıfırla: Ağ ayarları, klavye sözlüğü, konum ayarları, gizlilik ayarları ve Apple Pay kartları da dahil olmak üzere tüm ayarlar silinir ve saptanmış değerlerine döndürülür.
Apple Kimliği sıfırlama ne demek?
Hesap kurtarma, parolanızı sıfırlamak için elinizde yeterli bilgi olmadığında Apple Kimliği hesabınıza yeniden erişebilmenizi sağlamak amacıyla tasarlanmış bir işlemdir. Güvenlik nedenleriyle, hesabınızı tekrar kullanabilmeniz için en az birkaç gün geçmesi gerekebilir.
iPhone iCloud silinir mi?
iPhone, iPad, iPod touch, Mac veya Apple Watch'unuz kaybolur veya çalınırsa iCloud.com'daki Aygıt Bul uygulamasında aygıtınızı silebilirsiniz.
Apple Kimliği değiştirilir mi?
appleid.apple.com adresine gidin ve giriş yapın. Giriş Yapma ve Güvenlik bölümünde Apple Kimliği'ni tıklayın. Apple Kimliğiniz olarak kullanmak istediğiniz cep telefonu numarasını girin ve ardından Apple Kimliğini Değiştir'i seçin.
Telefonu sıfırladım iCloud silinir mi?
iCloud içindeki dosyalar silinmez. Ayrıca telefonundan iCloud hesabı da kaldırılmaz.
Aynı Apple Kimliği ile 2 iPhone kullanılır mı?
Eğer kısa bir süre için bile olsa iki iPhone'a aynı iCloud hesabını kurma şansınız olursa, fark edeceğiniz bir özellik de bulut sistemiyle senkronizasyonun çok hızlı olmasıdır. Yani mesajlar aynı anda gelir, fotoğraflar aynı anda yedeklenir ve kısacası telefonunuzdaki her şey aynı anda olur.
iCloud kapalı olursa ne olur?
Bir uygulama için iCloud'u açtığınızda uygulamayla ilişkili bilgiler iCloud'da güvenle saklanır ve aygıtlarınız arasında otomatik olarak eşzamanlı tutulur. iCloud'u kapattığınızda uygulama artık iCloud'a bağlanamaz ve verileriniz yalnızca kullanmakta olduğunuz aygıtta saklanır.
iPhone tamamen nasıl sıfırlanır?
iPhone'u silmek için Ayarlar'ı kullanma
İşiniz bittiğinde, Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla'ya dönün ve sonra Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. iPhone'daki tüm verilerinizi silme: Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.